Ennätys rikki! Stranger Things -tähti on nuorin Time-lehden vaikutusvaltaisimpien ihmisten listalle valittu

Time-lehti julkaisi sadan vaikutusvaltaisimman ihmisen listan.

Stranger Things -sarjasta tutusta Millie Bobby Brownista tuli nuorin Time-lehden sadan vaikutusvaltaisimman ihmisen listalle päässyt henkilö. Näyttelijäsensaatio Brown on vasta 14-vuotias, hänellä on 2,2 miljoonaa Twitter-seuraajaa, Instagramin puolella tähden seuraajamäärä on huimat 16 miljoonaa.

Brown on Netflixin suosituimpiin sarjoihin kuuluvan Stranger Thingsin yksi päätähdistä. 80-luvulle sijoittuvasta sci-fi-sarjasta on ilmestynyt kaksi kautta ja kolmas kausi on tekeillä. Brown oli vasta 12-vuotias esiintyessään sarjassa ensimmäistä kertaa.

– Hän ymmärtää ihmisen elämää kuin hän olisi elänyt tuhat vuotta. Olen ylpeä, että tunnen hänet, Breaking Bad -sarjan tähti Aaron Paul kertoi Time-lehdelle.

Muita näyttelijöitä listalla olivat muun muassa Kumail Nanjiani, Nicole Kidman, Gal Gadot ja Hugh Jackman. Pyeongchangin olympialaisissa loistaneet lumilautailija Chloe Kim ja taitoluistelija Adam Rippon nousivat myös listalle, kenties suurin urheilutähti listalla on tennislegenda Roger Federer.

Politiikan suuria nimiä listalla olivat Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump sekä pian häitä viettävät Prinssi Harry ja Meghan Markle. Lontoon pormestari Sadiq Khan, Kanadan pääministeri Justin Trudeau ja Pohjois-Korean diktaattori Kim Jong-Un pitivät heille seuraa.

Lähde: BBC, TIME

Lue myös:

    Uusimmat