Enkeleiden johdattelema Marketta: Koululääketieteestä energiaparannukseen

Marketta Rantti on saanut enkeleiltä käskyjä ja apua pienestä lapsesta asti. Enkeleiden johdattelemana diakonissan, sairaanhoitajan, psykiatrisen sairaanhoitajan ja psykologin tutkinnot suorittanut nainen löysi lopulta kutsumuksensa energiaparannuksen parista.

Marketta Rantti on kuullut enkelten puhetta koko elämänsä ajan. Dramaattisimmat kokemukset ovat jääneet parhaiten mieleen. Yhden sellaisen Rantti koki ollessaan vasta kaksivuotias.

– Seisoimme veljeni kanssa traktorin peräkärryillä, kun yhtäkkiä ääni huusi minulle, että minun pitäisi ottaa laidoista kiinni tai putoaisin, sillä mies oli juuri lähdössä ajamaan.

Pikkutyttö teki työtä käskettyä, ja samassa traktori nytkähti vauhdilla liikkeelle.

– Pysyin kyydissä, mutta muistan edelleen elävästi sen, kuinka veljeni tippui maahan ja jäi siihen tajuttomana makaamaan.

Enkelit johdattelivat oikeaan kouluun

Keskikoulun jälkeen Rantin elämä oli tienristeyksessä, jossa hänen oli päätettävä, mitä hän tulevaisuudeltaan halusi. Rantti matkusti Kuopiosta Lahteen pyrkiäkseen diakonissa-opiston sairaanhoitaja- ja seurakuntasisarkoulutuksiin, vaikka Raamattua hän ei vielä kovin hyvin tuntenutkaan.

– Olin matkalla diakonissa-opistolle, mutta eksyin. Enkelin ääni käski minua kysymään tietä vastaantulevalta naiselta. Menin naisen luokse, esittelin itseni ja kerroin, millä asialla olin. Nainen neuvoi minut perille, Rantti muistelee.

Rantti pääsi kaikkiin hakemiinsa kohteisiin ja valitsi sairaanhoitajakoulun. Koulun jälkeen opiston opettaja kertoi hyväksyneensä Rantin kouluun rehtorin ansiosta. Kävi ilmi, että nainen, joka oli ohjeistanut Ranttia kadulla, oli ollut sairaanhoitajakoulun rehtori.

Oppimisen halu ei sammu

Sairaanhoitajaksi valmistuttuaan Rantti päätti opiskella myös seurakuntasisareksi. Sen jälkeen hän muutti Sveitsiin työskentelemään.

– Koko ajan minulla oli olo, että haluan oppia vielä lisää. Niinpä matkustin Helsinkiin ja opiskelin psykiatrisen sairaanhoitajan opinnot vuosina 1977–1978. Sen jälkeen palasin takaisin Sveitsiin.

Oppimisen palo ajoi Ranttia eteenpäin, ja hän päätti opiskella itsensä vielä psykologiksi. Valmistuttuaan Rantti piti joitakin vuosia omaa vastaanottoa ja opetti psykologiaa.

Uusi tapa auttaa

Elettiin vuotta 1994, kun Rantti istui keuhkosyöpään sairastuneen isänsä vuoteen vieressä.

– Valitin enkeleille, että miksi en voinut auttaa isääni mitenkään, vaikka olin monet koulut käynyt. Enkeli käski minun tehdä kädellä ympyrää isän aurakentässä. Tein työtä käskettyä, vaikka en ymmärtänyt mistä oli kyse.

– Isä alkoi huutaa, että mitä oikein satutin vanhaa miestä, ja lopetin hämmentyneenä. Seuraavana aamuna isän kivun olivat kadonneet, eikä keuhkoista vuotanut enää verta. Halusin oppia ymmärtämään, mitä oikein olin tehnyt.

Samana syksynä Rantti ryhtyi opiskelemaan energiaparannusta. Hän kävi yhteensä kahdeksanvuotisen koulutuksen, jonka aikana hän valmistui myös energiaparannuksen opettajaksi.

– Olin asunut 33 vuotta ulkomailla, ja minulla oli kaikki hyvin. Eräänä päivänä enkelit kuitenkin sanoivat, että minun elämäntehtäväni olisi viedä tämä koulutus Suomeen. He käskivät minun perustaa tänne koulun nimeltä Enkelten koti. Minulle oli selvä, että näin oli tehtävä.

Enkelten kodissa alkaa nyt yhdeksättä kertaa nelivuotinen koulutus, jossa opetetaan energiahoitoja. Rantti yhdistelee opetuksessa myös psykologiaa ja henkistä kasvua.

– Tämä on lahja Jumalalta, ja jokainen voi oppia sitä käyttämään.

Studio55/Tuuli Lindgren


Onko sinulla tarina kerrottavanasi?

Studio55 etsii jatkuvasti mielenkiintoisia tarinoita netissä kerrottavakseen ja kannustukseksi muille vaikeassa elämäntilanteessa eläville. Oletko selvinnyt vaikeasta sairaudesta tai onko tuttavallasi takanaan aivan huikea elämä eriskummallisine sattumuksineen? Myös pienempien ja suurempien järjestöjen teot ja muiden hyväksi toimivat aktiiviset ihmiset kiinnostavat meitä.

Ota meihin yhteyttä, niin ehkä kerromme Studio55:läisille juuri sinun selviytymistarinasi. Lähetä sähköpostia osoitteeseen studio55(at)mtv3.fi. Korvaathan osoitekentässä (at)-kohdan @-merkillä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja