Emma Watson keikistelee 1990-luvun kornissa minimekossa – tunnistatko esikuvan?

Emma Watson poseeraa brittiläisen aikakauslehden kannessa rohkeassa – jotkut sanoisivat myös aikamoisen kornissa – mekossa, joka suorastaan henkii 1990-lukua. Mekko näyttää kuin näyttääkin erityisen tutulta: tunnistatko, missä elokuvassa samainen asukokonaisuus on nähty ja kenen näyttelijän yllä?

Brittinäyttelijä Emma Watson, 22, on totuttu näkemään valkokankailla kaikkitietävänä Hermionena Harry Potter -elokuvissa Watsonin ollessa itse vasta lapsenkengissä. Sittemmin Watson on edustanut hiuksensa lyhyeksi leikanneena naisen alkuna tyylikkäissä ja klassisissa pikkumekoissa punaisella matolla uusia elokuvarooleja havitellen.

Siksi monet ovat arvatenkin hieraisseet silmiään pariin otteeseen nähdessään brittiläisen GQ-lehden uusimman kannen, jossa näyttelijätär poseeraa rohkeassa minimekossa, joka paljastaa auliisti nuoren naisen kyljet, vyötärön ja navan.

Mekko näyttääkin erityisen tutulta: se suorastaan henkii 1990-lukua, jolloin napa sai riemulla näkyä. Samankaltainen mekko onkin nähty näyttelijä Julia Robertsin yllä monien rakastamassa romanttisessa komediassa Pretty Woman (1990), joka kertoo tuhkimotarinan prostituoidusta ja rikkaasta liikemiehestä. Elokuvassa prostituoitua näyttelevällä Robertsilla nähdäänkin kyseinen mekko, kun hän ensi kerran tapaa rikkaan, mutta yksinäisen Edward Lewisin (Richard Gere) "työtapaamisen" puitteissa.

Ei siis ihmekään, että Emma Watsonin yllä nähty mekko saattaa herättää tunteen, että asu olisi jokseenkin sopimaton!

Harry Potter -lapsitähdestä pinnallisen teinin rooliin

Se, että Emma Watson on "varastanut" Julia Robertsin legendaarisen mekon kansikuvaa varten, on myös ajankohtaisesti osuva, mitä tulee näyttelijän tämän hetkiseen uraan.

Kansikuvassa Emma Watson esittää uuden tositapahtumiin perustavan elokuvansa The Bling Ring roolihahmoa, raisua ja pinnallista Nikkiä, joka yhdessä muiden nuorten kanssa murtautuivat vuosien 2008–2009 välillä muun muassa Paris Hiltonin ja Lindsay Lohanin koteihin ja varastivat surutta tähtien arvotavaroita ja vaatteita.

– Roolihahmoni on kaikkea, mitä olen vastaan – hän on pinnallinen, materialistinen, turhamainen, moraaliton, Watson paljastaa lehden haastattelussa.

– Tajusin vihaavani häntä. Miten voit näytellä jota kuta jota vihaat? Mutta se olikin äärimmäisen kiinnostavaa ja antoi minulle uuden käsityksen siitä, mitä kaikkea työni tai roolini näyttelijänä voikaan olla, Watson summaa.

The Bling Ring -elokuva saanee ensi-iltansa kesällä 2013.

Lue myös:

Katso myös leikkisä Tyylivarkaat-jakso!


AVA / Katri Koskinen

Lähteet: Hollywoodlife.com, Splash, Huffingtonpost.com

Kuvat: GettyImages, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja