Emma Stonen muuttuva tyyli – meikkivinkit punapäille

Nappaa näyttelijä Emma Stonen hurmaavat meikkivinkit punahiuksisille kaunottarille.

Emma Stone, 25, on vaihtanut hiustyyliään blondista punapääksi ja samalla tähden meikkityyli on kokenut muodonmuutoksen. The Amazing Spider-Man -elokuvia tähdittävä Stone kertoo glamour.comin haastattelussa, ettei käytä päivittäin kuin 10 minuuttia kauneudenhoitorutiineihinsa.

– Yleensä käytän vain kosteusvoidetta sekä meikkinä mascaraa ja kulmakynää, hän paljastaa.

Punaisella matolla näyttelijättären meikki- ja hiustyylien eteen on kuitenkin nähty vaivaa. Katso miten erilaisia tyylejä Stone on onnistunut luomaan edustustilaisuuksiin ja nappaa meikkivinkit punapäille!

Luonnollinen, rusehtavansävyinen meikki ja boheemi etupalmikko sopivat tyttömäiselle Stonelle loistavasti. Tämä look on täydellinen kesäfestareille tai rennommaksi toimistotyyliksi.

Näyttelijätär on sanonut, ettei usein käytä nudea huulipunaa, sillä pelkää näyttävänsä liian kalpealta. Kaikkia meikkitrendejä ei tietenkään kannata orjallisesti seurata, mutta kuvan nostalgiset korkkiruuvikiharat, sininen silmämeikki ja vaalea huulet tekevät Stonen tyylistä kauniin eteerisen.

Joskus syntisen seksikäs tyyli syntyy yllättävän helposti! Klassiset, kirkkaanpunaiset huulet ovat ehdoton meikkilook punapäille. Hillitty silmämeikki, jossa on vain sävähdys oranssinruskeaa, auttaa kääntämään katseen huuliin.

Pirteät kesävärit, kuten pinkki ja oranssi, sopivat loistavasti vaaleahipiäisille punapäille. Tässä kuvassa Stonelle on loihdittu kaunis ruusuinen huulimeikki sekä silmiin meikki, joka tuo esiin hänen vihreät silmänsä. Smoky eyes -meikin teko voi vaatia hieman opettelua, mutta lopputulos on hurmaava.

Emma Stonen viettelevä tyyli on Hollywood-glamouria parhaimmillaan. Laineikkaista, sileistä kiharoista saa näyttävän juhlakampauksen. Pinkki huulipuna sitoo yhteen keltaisen iltapuvun ja hiusten upean sävyn. Tässä meikkityylissä korostetaan huulia, mutta tekoripset silmäkulmissa tuovat tehoa katseeseen!


(MTV LIFESTYLE)

Lähde: Glamour.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja