EM-kisojen avajaisissa kaatunutta taitoluistelijaa on kiusattu somessa – Beata Leppilampi: "Aika paljon on suututtanut ihmisten reaktio"

10:01
Taitoluisteluvalmentaja ja koreografi Beata Leppilampi puhui taitoluistelusta Huomenta Suomessa.

Taitoluistelun EM-kisojen avajaiset ovat herättäneet hämmennystä sosiaalisessa mediassa. Muun muassa Twitterissä on jaettu videopätkää, jossa avajaisissa mukana ollut luistelija kaatuu, ja ihmiset ovat lähteneet jopa pilkkaamaan ja kiusaamaan häntä.

Kisojen avajaisiin haluttiin valita erilaisia luistelijoita. Kisojen teemana oli, että kisoihin voit tulla juuri sellaisena kuin olet, omana itsenäsi, sunnuntaiaamun Huomenta Suomen vieraana ollut taitoluisteluvalmentaja ja koreografi Beata Leppilampi sanoo.

– Minua on aika paljon suututtanut ihmisten reaktio, kun he eivät ole ehkä tienneet tätä teemaa ja ovat nähneet videopätkän, missä luistelija kaatuu, Leppilampi jatkaa.

– Sitten aikuiset ihmiset ovat lähteneet kiusaamaan tätä henkilöä, mikä on surettanut tosi paljon.

Espoon Metro Areenalla käynnissä olevissa kisoissa on haluttu tuoda esille myös sitä viestiä, että luistelu kuuluu kaikille ja sinut hyväksytään sellaisena kuin olet.

– Kaikella on aina tarkoitus, myös sillä miksi olemme pyytäneet näitä luistelijoita sinne. Olisi kiva, että aikuiset ihmiset osaisivat ottaa selvää ja olla hyväksyviä tässä maailmassa, Leppilampi toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja