Elton John nähtiin pyörätuolissa – rauhoittelee huolestuneita fanejaan: "Olen elämäni kunnossa"

Elton John muistelee Dianaa 3:41
Elton John muistelee prinsessa Dianaa.

Fanit huolestuivat, koska tähti kuvattiin vastikään pyörätuolissa. 

Ikoninen laulaja Sir Elton John, 75, haluaa rauhoitella fanejaan sen jälkeen kun hänet nähtiin pyörätuolissa Saksan Leipzigin lentokentällä. Hän on parhaillaan Farewell Yellow Brick Road -kiertueellaan. Hänellä oli myös ohjelmanumero kuningattaren Platinum Jubilee -konsertissa lauantaina 4. kesäkuuta. 

Faneille oli noussut huoli tähden terveydentilasta, joten Elton John haluaa kiittää kaikkia tuesta ja huolesta, joita on saanut viime päivinä viestien muodossa:

– Tosi tarina on, että olen huipputerve, rakastan esityksiäni ja soitan ja laulan parhaimmillani, hän kirjoittaa.

Syy pyörätuoliinkin oli yksinkertainen:

– Kävelymatka lentokoneeseen oli erittäin pitkä, joten tiimini ystävällisesti antoi minulle pyörätuolin, jotta voisin lepuuttaa lonkkaani. Siinä kaikki, Elton John päättää. 

John jatkaa kertomalla konserteistaan: 

– Eilen illalla oli toinen menestysshowni Bernissa, joten odotan innolla näkeväni teidät kaikki tämän viikonlopun loppuunmyydyssä näytöksessä Milanossa. Kiitos kaikille ystävällisestä tuestanne! hän lisää. 

Elton John nähtiin Guccin sinisessä verryttelypuvussa ja mustassa kasvomaskissa, kun hän seurueineen nousi autosta pyörätuoliin. Laulajan kiertue jatkuu edelleen ja hänellä on esitykset Sveitsissä, Saksassa, Hollannissa ja Ranskassa. Hänellä oli myös erikoisnumero kuningattaren Platinum Jubilee -juhlissa. 

Lue myös:

    Uusimmat