Elonkerjuu-yhtyeen Johanna Koivu paljastaa upean tyylinsä salat

Kuvankaunis ja pirteitä värejä rakastava muusikko Johanna Koivu jakoi kauneusvinkkinsä suomalaisille naisille.

Elonkerjuu-yhtyeen viulisti ja MTV3:n Sing along -ohjelman juontaja Johanna Koivu hohkaa syksyn värejä, keltaista ja vaaleaa kuparia, jonka kruunaa näyttävä meikki. Kaunis muusikko vinkkaa suomalaisia naisia kääntymään ammattilaisten puoleen, jos oma meikkaustyyli on vielä hakusessa.

– Ammattilaismeikkaajat ovat auttaneet minua suunnattomasti löytämään tyylini: he ovat opettaneet korostamaan hyviä puoliani sekä piilottamaan heikkouksia, Koivu kertoo.

– Suosittelenkin käymään vaikka edes kerran ammattilaisen meikissä, joka näyttäisi millainen meikki sopii juuri sinulle, Koivu kuvailee.

Hiuksensa vastikään vaaleankupariseksi värjännyt Johanna Koivu tietää, että etenkin värivalinnat ovat tärkeitä niin vaatetuksessa kuin meikissäkin.

– Kauneusalan ammattilaiset osaavat kertoa, mitkä värit sopivat sinulle, kuinka meikkaat esimerkiksi silmät ja huulet, kuinka voit korostaa poskipäitäsi. He neuvovat, miten voit korostaa parhaita puoliasi, Koivu jatkaa hymyssä suin.

Johanna Koivun tyyliä ja meikkiä on usein kehuttu. Muusikkona ja juontajana edustava Koivu kertoo panostavan ulkonäköönsä, mutta muistuttaa myös kuinka tärkeää pitää ihostaan huolta.

– Urheilen paljon, joten pidän tuolloin vapaapäivän meikkaamisesta ja annan ihon ja hiusten levätä.


Lue myös:


Teksti: Katri Koskinen

Kuvat: AVA, Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja