Mainos

Elon Musk nimitteli Thaimaan luolaoperaation sukeltajaa pedofiiliksi Twitterissä – sukeltaja harkitsee oikeustoimia

Thaimaan luolapelastukseen osallistunut brittisukeltaja harkitsee oikeustoimia Teslan omistajaa, miljardööri Elon Muskia vastaan sen jälkeen, kun Musk nimitti sukeltajaa pedofiiliksi yhteisöpalvelu Twitterissä.

Sukeltaja Vern Unsworth kertoo Reutersille, että on saanut useita yhteydenottoja yhdysvaltalaisilta ja brittiläisiltä asianajotoimistoilta. Hän itse kertoo hakevansa lakineuvoja liittyen Elon Muskin nimittelyyn Twitterissä.

– En voi asian antaa vain olla. Asia on levinnyt jo ihan liikaa, mies toteaa Reuterssille Thaimaassa.

Unsworth on yksi sukeltajista, jotka pelastivat juniorijalkapallojoukkueen ja heidän valmentajansa Thaimaassa Tham Luangin luolastosta 18 päivän jälkeen viime viikolla. Sukeltaja totesi pelastusoperaation jälkeen CNN:n haastattelussa, että operaatioon Elon Muskin rakettifriman SpaceX:n tarjoama minisukellusvene oli vain pr-temppu, eikä olisi ikinä toiminut.

Musk tulistui ilmeisesti haastattelun kommenteista, koska kirjoitti sunnuntaina Twitteriin, että he tulisivat tekemään videon, missä minisukellusvene etenisi Thaimaan luolastossa ilman minkäänlaisia ongelmia.

– ”Sori pedo-tyyppi, sinä todella kysyit tätä”, Elon Musk kirjoitti kommentinsa loppuun. Twiitti on sittemmin poistettu Twitteristä.

Reuters kertoo, että ei saanut Elon Muskia kiinni kommentoimaan asiaa. Reutersille Unsworth kertoo, ettei tiedä miksi Musk kutsui häntä pedofiiliksi. Thaimaassa viranomainen kertoo Reutersille, että sukeltajaa vatsaan, joka on asunut Thaimaassa viimeiset 7 vuotta, ei ole koskaan heidän tietojensa mukaan nostettu syytteitä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.