- kukkakaali - mango - omenabanaaneita - Pecorino-juustoa - porkkanoita - kurkku - tuorepastaa - Masala Garam -maustetta - maustamatonta jugurttia
Hans Välimäen ja Ellen Jokikunnaksen menu:
Kukkakaali-porkkana garam masala
1 kuutioitu porkkana 1/2 kuutioitu kukkakaali 2 dl oliiviöljyä 1 kuutioitu keltasipuli chiliä garam masalaa timjamia korianteria kuminaa suolaa pippuria
Kurkkugaspacho ja valkosipulicrouton's
1/2 kurkkua 1/2 dl vettä 1 siivu vaaleaa leipää 1 keltasipuli suolaa pippuria 2 rkl valkoviinietikkaa
Sekoita kaikki ainekset tehosekoittimessa. Leikkaa vaalea vuokaleipä pieniksi kuutioiksi ja paista rapeaksi valkosipulilla maustetussa oliiviöljyssä. Tarjoile keiton kera.
Kurkkuraitakkua
1/2 keltasipulia 2 valkosipulin kynttä kanelia 1/2 kurkku kuutioina 2 dl jugurttia kardemummaa tilliä minttua sokeria sitruunanmehua
Sekoita ja tarjoile.
Hedelmäsalaatti
1 mango kuutioina 2 minibanania kuutioina 2 dl vettä 3 rkl tummaa sokeria 1 vaniljatanko 2 rkl tummaa rommia 1-2 dl kermavaahtoa