Ella Junnilan EM-kisat menivät täysin pilalle odottamattoman vaivan vuoksi – hyppääjä tilitti kohtaloaan tunteiden vallassa: "Ei se herkkua ole"

4:02
Ella Junnila kertasi pettymykseen päättynyttä korkeuskarsintaansa MTV Urheilulle: "Ei se herkkua ole"

Naisten korkeuden EM-karsinta ei tarjoillut ilon hetkiä suomalaisittain. Kaikki kolme sinivalkoista hyppääjää karsiutuivat. Kotimaan tilaston ykkönen Ella Junnila oli todella pettynyt kisaansa.

Junnila jäi tulokseen 178. Myös Sini Lällän karsinta päättyi samaan korkeuteen. Heta Tuuri ylitti 183:n, mutta finaaliin riittänyt 187 jäi tavoittamatta.

Junnila kertoi MTV Urheilulle karsinnan jälkeen, että hän kärsi vatsalihaksen krampista vain puoli tuntia ennen karsinnan alkua. Kaikki, mitä tehtävissä oli, yritettiin. 

– Se ei ollut ideaali tilanne. Olen ihan todella pettynyt. Alkukauden pieni vamma saatiin hoidettua ja sain ruveta juoksemaan ja hyppäämään normaalisti, ja kaikki menee tosi hyvin, Junnila kertaa kohtaloaan kyyneleet silmissään.

Raskaasta pettymyksestä huolimatta murtunut Ella Junnila katsoi positiivisena tulevaisuuteen. Katso korkeushyppääjään haastattelu pääkuvan videolta.

Pitkän työn hedelmiä ei päästy poimimaan sillä tavalla, mitä Junnila toivoi.

– Mulla oli ihan sellainen olo, että nyt lähtee. Nyt pääsen vihdoin ja viimein ulosmittamaan kaiken mitä me ollaan rakennettu. Sitten puoli tuntia ennen kisaa kramppaa vatsalihas. Ei se herkkua ole, Junnila kertoo silmin nähden pettyneenä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja