Elämäntapamuutoksen tehnyt Danielle julkaisi rehellisen kuvaparin koronapandemian vaikutuksesta painoon

Näin valmistat ravitsevan välipalan 8:22
Millainen ruokailurytmi on suomalaisille paras?

Elämäntapamuutoksen tehnyt Danielle avautui siitä, miltä tuntui, kun kiloja kertyi takaisin. Hänen Instagram-päivityksestään kertoo News.com.au.

Yhdysvaltalainen Danielle Patera painoi 154 kiloa, kun hän aloitti elämäntapamuutoksen vuonna 2017. Roskaruoan sijaan hän alkoi syödä paljon hedelmiä, vihanneksia ja proteiinia. Hän alkoi myös liikkua huomattavasti enemmän kuin ennen.

Danielle laihdutti 68 kiloa ja raportoi elämäntaparemontistaan Instagram-seuraajilleen. Heitä kertyi yli 33 800.

Kertoi avoimesti lihomisen aiheuttamista tuntemuksista

Koronapandemian takia aktiivinen elämäntyyli ei enää onnistunut, vaan suurin osa Daniellen päivistä alkoi kulua istuskellen. Rajoitetun liikkumisen sekä nilkan loukkaamisen vuoksi Danielle lihoi 13 kiloa

Hän avautui hiljattain Instagramissa siitä, miten lihominen on vaikuttanut häneen. 

Samalla hän julkaisi kaksi kuvaa siitä, miltä näytti ennen ja jälkeen sen, kun kiloja oli kertynyt takaisin. Vasen kuva on otettu tammikuussa 2019, ja siinä hän painaa noin 88–90 kiloa. Oikeanpuoleinen on otettu tammikuussa 2021 ja siinä hänen painonsa on noin 102 kiloa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– En ole salaillut sitä, että en ole enää yhtä alhaisissa lukemissa kuin aiemmin, mutta en ole julkaissut kuvia, joissa tämä ero näkyy, Danielle kertoo päivityksessään.

– Kun minulle kertyy kiloja, ne menevät ensin lantiolle ja vyötärölle. Painonpudotusprosessinkin aikana se oli viimeinen kohta kehossani, jossa huomasin mitään eroa.

Elämä muuttunut monella tavalla

Danielle kirjoittaa, että paljon on tapahtunut viimeisen kahden vuoden aikana. 

– Hienoa on se, että painoa on tullut takaisin vain 13 kiloa.

Danielle kertoo, että hän on löytänyt uuden rakkauden ja muuttanut yhteen nykyisen kumppaninsa kanssa. Yhteenmuuton myötä heidän piti opetella löytämään tasapaino erilaisten ruokailutottumustensa välillä. Lisäksi tuli koronapandemia ja hänen akillesjänteensä revähti.

– En käytä näitä juttuja tekosyynä. Ne muistuttavat minulle, että voin päästä takaisin alhaisimpaan painooni. Olen asettanut realistiset tavoitteet ja olen varma, että voin saavuttaa ne.

Positiivisia kommentteja tulvii

Seuraajat ovat lähettäneet Daniellelle runsaasti positiivista palautetta.

– Kiitos, kun olit rehellinen! kommentoi eräs.

– Olet upea ja yksi niistä ihmisistä, jotka inspiroivat minua kaikkein eniten! Ei elämä ole aina pelkkää auringonpaistetta! Pystyt siihen kyllä! kirjoitti toinen.

– Näytät kyllä hyvältä molemmissa kuvissa. Upeaa työtä! totesi kolmas.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Halusi kertoa asioista rehellisesti

Toisessa julkaisussaan Danielle kiitteli kaikkia saamastaan palautteesta. Hän kertoo halunneensa näyttää, että painonpudotus on prosessi, jonka aikana tulee haasteita.

– On hyviä ja tosi huonoja päiviä. Sitten on niitä päiviä, kun olet kolme viikkoa pysynyt ruodussa ja huomaat lihoneesi ja mietit, että mitä oikein tapahtui. Siinä täytyy vain luottaa siihen, että homma kulkee kuitenkin eteenpäin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat