Kiusallinen tilanne polttareissa sai häpeämään, mutta herätti elämänmuutokseen – Hannah laihdutti 38 kiloa: "Tunnen itseni vihdoin viehättäväksi"

Onnistuneen painonhallinan keinot 7:42
Katso myös: Millaisia ovat keinot onnistuneeseen painonhallintaan?

Kun Hannah ei kyennyt painonsa vuoksi osallistumaan polttariaktiviteettiin, hän päätti muuttaa elämäntapansa terveellisemmiksi.

Kun Hannah Guthrie osallistui toukokuussa 2017 polttareihin, joissa yhtenä aktiviteettina oli Segway-ajelu, hän sai pettyä karvaasti.  Jokainen polttariseurueen jäsen joutui punnitukseen, sillä laitteella sai ajella vain, jos oli maksimissaan 114-kiloinen. 127-kiloinen Hannah ei päässyt Segwayn kyytiin, vaan joutui tyytymään valokuvaajan rooliin, kertoo The Sun.

Hannah ei kuitenkaan lannistunut, vaan tapaus motivoi häntä noudattamaan terveellisempiä elämäntapoja. Loppujen lopuksi brittinainen onnistui pudottamaan 38 kiloa syömällä terveellisemmin ja aloittamalla hauskan tanssiharrastuksen.

Vasemmanpuoleinen kuva toukokuulta 2016, oikeanpuolimmainen elokuulta 2020. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Se oli kamalaa"

Hannah, 30, kertoo, että "polttarikatastrofi" sai hänet nolostumaan – jopa niin paljon, että hän päätti muuttaa elämänsä heti kotiin päästyään.

– Se oli niin kamalaa. Ne olivat uuden poikaystäväni siskon polttarit, ja siskoa ja hänen äitiään lukuun ottamatta, [siellä oli] paljon hänen ystäviään, joita en ollut tavannut.

Parin viikon päästä vietetyissä häissä napatussa kuvassa Hannah poseerasi poikaystävänsä Tomin kanssa. Kuva järkytti naista itseään.

– En halunnut kenenkään näkevän sitä, häpesin kokoani. Etenkin sen jälkeen, mitä polttareissa tapahtui.

Silloin viimeistään Hannah tiesi, että hänen piti muuttaa tapojaan.

– Vietin paljon aikaa huoneessani syömässä salaa tai lohtuuni, hän muistelee.

Hannah kertoo, ettei ollut vasemmanpuoleisessa kuvassa edes isoimmillaan, mutta muistaa, ettei mikään vaate tuntunut mukavalta ja hän oli kyseisenä iltana todella tietoinen itsestään. Oikeanpuolimmaisessa, hiljattain otetussa kuvassa tilanne oli täysin päinvastoin ja olo tuntui mukavaltaJos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Terveellistä ruokaa ja liikuntaharrastuksia

Lopullisen, liki 40 kilon painonpudotuksen salaisuudeksi Hannah laskee terveellisen ruoan – roskaruoka ja sokeri vaihtuivat vihanneksiin – sekä hieman erilaisilla tanssitunneilla käymiseen. Kyseessä oli tanssillinen fitness-tunti, jossa liikkeitä tehdään pimennetyssä huoneessa discovalojen sykkeessä. Lisäksi Hannah alkoi käymään kuntosalilla ja aloitti uintiharrastuksen ja lenkkeilyn.

Syyskuu 2016 vs. elokuu 2020. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Cheshiressä asuva Hannah painaa nyt 88 kiloa ja vaatekoko on tippunut usealla kokonumerolla.

– Prosessi on ollut hidas. Tiedän, että olen onnistunut hyvin, mutta siinä on totuttelemista. Näen itseni joka päivä, joten en ymmärrä, kuinka iso muutos on ollut, ennen kuin näen vanhoja kuvia itsestäni, Hannah selittää.

– Tunnen itseni vihdoin viehättäväksi, kaikki on ollut sen arvoista, hän hehkuttaa.

Hannah jakaa painonpudotuskokemuksiaan omalla Instagram-tilillään.

Hannah muistelee kuvatekstissä, kuinka paljon vaikeampaa helteessä oli olla, kun ylipainoa oli paljon. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: The Sun, News.com.au

Lue myös:

    Uusimmat