Eläköitynyt supertähti Gareth Bale ei pitkään odotellut – ilmoittautui samaan kisaan maailmantähtien kanssa

Jalkapallouransa hiljattain päättänyt Gareth Bale on suuntautumassa odotetusti yhä vahvemmin toiselle viheriölle. Golfkentät kutsuivat Balea toistuvasti jalkapallouran viimeisinä vuosina, ja tuoreimpien uutisten perusteella Balen suhde golfiin on vakavoitumassa entisestään.

Kaksi viikkoa eläköitymisen jälkeen saatiin odotettu uutinen: Bale, 33, nähdään jatkossakin golfmailan varressa. Hän on ilmoittautunut mukaan PGA-kiertueen tapahtumaan, jossa pelaavat keskenään niin ammattilaiset kuin amatööritkin.

– Olen iloinen voidessani ilmoittaa, että pelaan AT&T Pebble Beach Pro-Am -turnauksessa ensi kuun alussa, Bale kirjoitti Instagram-tilillään.

Kilpailuun osallistuu 156 amatööriä ja saman verran ammattilaisia, mukaan lukien US Openin mestarin Matt Fitzpatrick ja kolminkertainen Major-voittaja Jordan Spieth. Tietojen mukaan eniten otteluita Walesin maajoukkueessa pelannut ja maaleja tehnyt Bale pelaa golfia tasoituksella +2.

Ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1958 maansa EM-kisoihin johdattanut Bale edusti urallaan Southamptonia, Tottenhamia, Real Madridia ja Los Angeles Galaxya. Hän voitti Mestarien liigan Real Madridin paidassa viisi kertaa ja La Ligan kolmesti.

Hän päätti uransa tasoittamalla Pohjois-Amerikan jalkapallosarjan MLS:n loppuottelun lisäajalla Los Angeles Galaxylle, joka juhli myöhemmin mestaruutta rangaistuspotkujen jälkeen.



Lue myös:

    Uusimmat