Eläintarhalta täydellinen ystävänpäivälahja rakkaudessa pettyneille: "Pikkumainen ihminen minussa elää vain tätä varten"

Mitä sinä pelkäät? Toimittajamme yritti voittaa pelkonsa tuhatjalkaisia kohtaan

Eläintarha lupaa nimetä torakan ex-rakkaasi mukaan ja syöttää sen ystävänpäivänä mangustille!

Yksinäinen ystävänpäivänä? El Paso Zoolla on sinulle täydellinen lahja!

Yhdysvalloissa, Texasissa sijaitseva El Pason eläintarha haluaa antaa kaikille rakkaudessa pettyneille ystävänpäivälahjan vuonna 2019: eläintarha nimeää torakan ex-rakkaasi mukaan ja syöttää sen ystävänpäivänä mangustille, kertoo CBS.

– Tämä on hauska tapa saada yhteisö mukaan (eläinten) päivittäisiin aktivointeihin, eläintarhan edustaja Sarah Borrego kommentoi.

Eläintarha esittää livevideon ruokintatilanteesta

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Exän nimen voi lähettää eläintarhalle Facebook Messengerissä. Eläintarha lupaa esitellä nimet julkisesti ja esittää livevideon ruokintatilanteesta. Idea on villinnyt ihmisiä netissä.

– Pikkumainen ihminen minussa elää vain tätä varten, Krissy Anne Barnes toteaa.

– Kiitos kivasta lahjasta. Minulla ei ole antaa nimeä torakalle, koska exäni oli sellainen paskiainen, että mangustit eivät ansaitse sitä, ja torakatkin ovat liian söpöjä hänelle, Hei Di sanoo.

– Jos löydätte yhden torakan, joka juoksee jatkuvasti ympyrää ja palaa aina samaan paikkaan, kuten joku vainoaja, haluaisin exäni nimen sille, Mari Pimentel heittää.

– Olisiko mahdollista saada torakkaan myös voodoo-kirous, jotta se toimisi kuten voodoo-nukke, kun se syödään, Joanne DeGailler pohtii.

Aikaa lähettää nimiä on helmikuun kymmenenteen päivään asti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja