Mainos

Eläinlääkärin lämmin teko ihastuttaa – keksi parhaan mahdollisen tavan voittaa hylätyn koiran luottamus

Eläinlääkärin uskomattoman lämminsydäminen teko nousi hitiksi.

Kun koiran ottaa, siitä pitäisi pitää huoli. Surullista kyllä, näin ei aina käy. Graycie-koira löydettiin hylättynä, ja se vietiin turvaan Georgiassa sijaitsevaan Granite Hillsin eläinhoitolaan.

Koira oli ymmärrettävästi pelokas alkuun, mutta eläinlääkäri Andy Mathis turvautui sympaattiseen keinoon ansaitakseen hylätyn lemmikin luottamuksen. Mathis meni koiran seuraksi tämän pikkuruiseen häkkiin syömään aamiaisensa. Ja pienen kannustuksen jälkeen ruoka alkoi maistumaan myös Graycielle.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Videota on katsottu julkaisun jälkeen jo yli 6,6 miljoonaa kertaa. Mathis antoi haastattelun ABC Newsille videon levittyä laajalti, ja kertoi, missä kunnossa koira löydettiin.

– Se hylättiin keskelle ei-mitään. Sillä oli panta, joten jossain vaiheessa joku sen on omistanut. Kuka ikinä sitä ruokkikin, ei ruokkinut tarpeeksi. Se painoi 9 kiloa, kun löysimme sen, ja sen olisi luultavasti pitänyt painaa 13–22 kiloa, Mathis kertoi haastattelussa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ei liene yllättävää, että eläinystävät ympäri Yhdysvaltoja ovat ilmoittaneet halukkuutensa adoptoida painooan tasaisesti kasvattavan pikku-Graycien.

Lähde: ABC News

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.