Eikö Apple Watch kiinnosta? Tässä ovat parhaat vaihtoehdot

Teknavin tämän iltaisessa tv-ohjelmassa laitetaan paremmuusjärjestykseen kaksi suosikkiälykelloa: Apple Watch ja Samsung Gear S2. Kumpikaan niistä ei toimi Android-käyttöjärjestelmällä, kuten useimmat tällä hetkellä myynnissä olevat kellomallit.

Apple Watch erottuu Android-kellojen joukosta paitsi käyttöjärjestelmällään, myös ulkonäöllään. Moni saattaa pitää kellon muotoilua vanhanaikaisena. Sen sijaan Android-kellojen valikoimasta löytyy useita pyöreällä kellotaululla varustettuja kellomalleja.

Kokosimme parhaat vaihtoehdot Apple Watchille ja Samsung Gear S2:lle.

Huawei Watch

Hinta: Alkaen 399 euroa (nahkarannekkeella)

Suomessa juuri myyntiin tullut Huawei Watch on muotoilultaan yksi markkinoiden kauneimmista älykelloista yhdessä Samsungin Gear S2:n kanssa. Kelloa käytetään pyöreältä 1,4 tuuman kosketusnäytöltä. Tallennustilaa on saman verran kuin Samsungin Gear S2:ssa, 4 gigatavua. Käyttöjärjestelmä tosin vie siitä merkittävän osan. Huawei Watch toimii Android Wear -käyttöjärjestelmällä, joka tukee myös iOS-laitteita eli sen voi ostaa iPhonen kaveriksi. Kellon väriksi voi valita mustan, hopeisen tai kultaisen. Kallein Huawei Watchin Elite-malli maksaa hieman vajaat 700 euroa.

LG Watch Urbane

Hinta: Alkaen noin 350 euroa

LG oli yksi ensimmäisiä älykellovalmistajia, jotka esittelivät täysin pyöreällä näytöllä varustetun kellomallin. Urbane on seuraaja G Watch R -mallille. Kello on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kello on melko iso ja sopii sen vuoksi parhaiten miehelle. Nahkarannekkeen voi vaihtaa mieleisekseen, sillä se on standardikokoinen. Huawei Watchin, Apple Watchin ja Samsung Gear S2:n tavoin Urbane mittaa sykkeen käyttäjänsä ranteesta. Käyttöjärjestelmänä on Android Wear. Kello kestää upotuksen metrin syvyiseen veteen puoleksi tunniksi.

Alcatel Onetouch Watch

Hinta: Noin 170 euroa

Jos etsit hieman edullisempaa mutta silti ulkoisesti pätevää älykelloa, Alcatelia ei kannata sivuuttaa. Onetouch on näyttävä ja sopivalla tavalla sporttinen kello. Android Wearin ansiosta sitä voi käyttää Android-puhelimen ja iPhonen kanssa. Kalliimpien kellomallien tavoin Onetouch Watch mittaa sykkeen ranteesta. Kello on roisketiivis ja valmistaja lupaa akulle yhdellä latauksella kolmen päivän käyttöajan. Kello on kevyt, painoa on 60 grammaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja