Mies laukoi sängyssä "vähiten seksikkään asian, jonka suinkin voi sanoa" – tästä syystä Eve kannustaa seksiin jo ensitreffeillä

Kannattaako seksiä harrastaa ensitreffeillä? Tiktokkaaja Even mielestä ehdottomasti: naisen kokemuksesta seksin pitkittämisestä myöhemmäksi on tullut varsinainen somehitti.

Eve-nimisen naisen TikTok-videosta tuli järjetön somehitti. Humoristisella videolla nainen kertoo, miksi hänen mielestään on oleellisen tärkeää harrastaa seksiä jo ensimmäisillä treffeillä. Hittivideosta kertoo Buzzfeed

Eve kertoo videolla tapailleensa hiljattain erästä miestä, mutta pari eteni hitaasti. 

– Kävimme luultavasti 10–15 treffeillä, ennen kuin oikeasti harrastimme seksiä.

Ennen seksin harrastamista Eve kertoo kysyneensä mieheltä, onko tällä jotain erityisiä omituisuuksia sängyssä. Mies sanoi, että ei –  "ei mitään hullua".

Niinpä pari ryhtyi puuhiin, ja Eve kertoi, että alkuun seksi sujuikin mallikkaasti. Miehessä ei ollut mitään vikaa, kunnes hän sitten alkoi puhumaan tuhmia.

–  Tiedän kyllä, mitä ajattelette. "Tuhma puhe on seksikästä, tuhma puhe on kuumaa." Olen todellakin samaa mieltä. Mutta tämä ei toiminut tyypilliseen tapaan – hän olisi voinut sanoa mitä tahansa muuta kuin mitä hän sanoi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

"Vähiten seksikkäin asia, jonka suinkin voi sanoa"

Mies oli sanonut vapaasti suomennettuna: "Haluatko, että saatan sinut raskaaksi? Haluatko, että laitan sinuun vauvan, jotta kaikki tietävät, että olet minun?"

Eve korostaa, ettei halua saattaa ketään häpeää mielihalujensa vuoksi, mutta kertoo toivoneensa, että olisi saanut jonkinlaisen varoituksen.

– Ei tuollaista vain pamauteta jollekulle. Tuo on vähiten seksikkäin asia, jonka suinkin voi sanoa.

Eve kertoo myös miehen toivoneen, että nainen vastaisi tuhmiin puheisiin.

–  Mitä hittoa haluat minun sanovan? "Haluatko maksaa aborttini? Haluatko olla sinkkuisä?"

Eve suree ennen kaikkea sitä, että käytti paljon aikaansa oppiakseen tuntemaan miehen kunnolla, ja nyt tuo aika meni hänen mielestään hukkaan.

– Harrastakaa seksiä ensitreffeillä, kuulitte sen täältä ensin. Älkää sanoko, etten varoittanut teitä.

"Tuo oli uhkaus"

Video keräsi miljoonia katselukertoja ja tykkäyksiä sekä kymmeniätuhansia kommentteja. Moni kommentoija oli Even kanssa samoilla linjoilla. 

– Tuo ei ollut omituisuus, tuo oli uhkaus, kommentoi eräs Even seksikumppanin tuhmia puheita.

– Kerran yksi mies murisi minulle, tunnusti yksi kommentoija.

– Niin hauskaa. Olen jokseenkin samaa mieltä, mutta treffien ei tarvitse olla ensimmäiset, mutta maksimissaan kolmannet. Eikä vain sinun syittesi vuoksi, [vaan] ystävyysvyöhykkeen välttämiseksi, pohti eräs.

– Tuo olisi ollut minustakin kummallista. Olen 100-prosenttisesti samaa mieltä sen tekemisestä ensimmäisillä treffeillä. Pitää ottaa selville, onko mies yhteensopiva sillä saralla, kommentoi yksi.

Jotkut kommentoijat huomauttivat, ettei mies välttämättä itse pitänyt sanomisiaan "omituisuutena", eikä siksi näin ollen siitä hoksannut kertoa kysyttäessä.

"Ei ole mitään oikeaa tapaa"

Buzzfeed otti yhteyttä Eveen kuullakseen lisää hänen ajatuksiaan hittivideon aiheen tiimoilta. Eve kertoi haastattelussa uskovansa, että seksin harrastaminen aikaisessa vaiheessa on hyödyllistä siksi, että se auttaa selvittämään, oletteko seksuaalisesti yhteensopivia.

– Varmista, ettei ole mitään suurta, jonka kanssa et ole sujut. Mutta pidä myös mielessä, että seksi on joskus kiusallista aluksi. Seksi paranee, mitä läheisemmiksi kumppanisi kanssa tulette ja hyvällä kommunikaatiolla, nainen uskoo.

Eve kuitenkin selventää, että videosta huolimatta hän uskoo, että kunkin pitäisi tehdä juuri niin kuin itsestä tuntuu – ja omaan tahtiinsa.

– Ei ole mitään oikeaa tapaa. Enkä oikeasti tunne noin vahvoja tunteita seksin harrastamisesta tapailun alkuvaiheessa. Vitsailin ja olin dramaattinen, hän vakuuttaa.

Näin sanovat asiantuntijat

Vitsailu sikseen:  kannattaako seksiä oikeasti harrastaa ensimmäisillä treffeillä? Jos seksiä harrastaa pian, toisen seksimieltymyksistä saa ainakin nopeasti selvää. Myös tutkimustieto puoltaa kenties yllättäen ensitreffien seksihetkeä.

Ainakin vuonna 2019 julkaistun israelilais-amerikkalaistutkimuksen mukaan seksi ensitreffeillä voi potkaista suhteen kunnolla käyntiin. Psykologien tekemän tutkimuksen mukaan seksuaalinen halu voi olla suuressa roolissa siinä, että henkilöt viehättyvät toisistaan ja muodostavat välilleen läheisen kiintymyssuhteen.

Seksiterapeutti Debra Laino kertoi Men's Healthin haastattelussa, että seksi ensitreffeillä on nykyään yleisempää kuin aiemmin. Hän uskoo, että asenne seksiä kohtaan on myös rentoutunut, etenkin naisten suhteen. Enää ei ajatella, että seksin harrastaminen tekee naisesta jotenkin huonomman.

Suoraa vastausta siihen, ovatko petipuuhat ensitapaamisella hyvä vai huono idea, on vaikea antaa. Kliininen seksologi ja seksikouluttaja Lawrence Siegel kertoo Men's Healthille, että "se riippuu". 

– Jo se tuntuu hyvältä, oikealta ja mukana on innostunut ja hyvin selvä suostumus, on vaikea löytää huonoa puolta, Siegel sanoo.

Seksiterapeutti Vanessa Marin on samoilla linjoilla.

– Tässä ei ole mitään tiukkoja sääntöjä, Marin pohti vuoden 2019 Cosmopolitan-lehden haastattelussa.

Marinin mukaan kannattaa kiinnittää huomiota omiin tuntemuksiin uuden ihmisen tavatessaan. 

– Yleensä saamme hyviä intuitiivisia vinkkejä siitä, onko henkilö turvallinen ja kunnollinen, hän huomauttaa.

Älä ryhdy puuhiin, jos...

Milloin seksi sitten ei kannata? Jos petipuuhat epäilyttävät tai tuntuvat itsestä huonolta ajatukselta, ei niihin kannata ryhtyä vain toista miellyttääkseen. Alkoholin vaikutuksen alaisena saattaa myöskin olla viisaampaa siirtää läheisempi tutustuminen toiseen kertaan.

Jos toinen osapuoli hakee selvästi romanttisempaa suuntaa suhteelle, kun itse haluaisi vain seksiä, voi olla reilumpaa olla johtamatta toista harhaan ja pitäytyä seksistä. 

Tärkeintä on muistaa, että päätös harrastaa tai olla harrastamatta seksiä ensitreffeillä on vain sinun ja mahdollisen kumppanisi.

Lue myös:

    Uusimmat