Nainen meni paniikkiin, koska vessa ei vetänyt – seurasi käsittämätön tapahtumasarja: "Aloin huolestua hänen terveydestään"

Tämän epäonnisen treffaajan tarina on valloittanut mediat ympäri maailmaa.

Mies ja nainen menevät treffeille. Nainen menee vessaan deittikumppanin kotona. Vessa menee tukkoon, eikä vedä.

Mitä itse tekisit tässä tilanteessa?

Jos ensimmäinen reaktiosi olisi heittää kakka ikkunasta, et ole yksin; tämän epäonnisen treffaajan tarina on valloittanut mediat ympäri maailmaa, ja se on jaettu muun muassa Scary Mommy -sivustolla.

Tarinassa esiintyvä, Liamiksi itseään kutsuva mies perusti joukkorahoitussivuston ikkunalle, joka hänen täytyy episodin vuoksi vaihtaa. Pari tapasi Tinderissä, kävi elokuvissa ja palasi sitten Liamin asunnolle. Omituinen tapahtumasarja alkoi, kun nainen kävi miehen luona vessassa, mutta pönttö ei vetänytkään. Nainen ei suinkaan jättänyt asiaa sikseen – hän poimi ulosteen pöntöstä ja heitti sen ikkunasta.

Erikoiseen toimintamalliin päätynyt nainen päätti kuitenkin tunnustaa tekonsa deitilleen.

– En tiedä, miksi, mutta menin paniikkiin, työnsin käteni pönttöön, käärin sen vessapaperiin ja heitin sen ikkunasta, nainen kertoi. 

Liam lupasi hoitaa ”asian” pois päiväjärjestyksestä ja käydä ulkona hakemassa ulosteen. Se ei käynyt niin helposti, kuin voisi olettaa.

– Valitettavasti taloni suunnitteluomituisuuden vuoksi vessan ikkuna ei itse asiassa avaudu puutarhaan, vaan vain kapeaan rakoon, jonka erottaa ulkomaailmasta toinen (ei-aukeava) ikkuna. Tälle hämärän rajamailla sijaitsevalle alueelle deittini heitti kakkansa, Liam kuvaa.

Jopa palokunta twiittasi tapahtuneesta. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mies tuli siihen tulokseen, että parasta on vain rikkoa ikkuna, jotta ulosteesta päästäisiin eroon. Naisella oli kuitenkin toinen, aiemman idean tasoinen ajatus: koska hän harrastaa voimistelua, hän voisi änkeytyä ikkunoiden väliin hakemaan tuotoksen, jonka sinne heitti.

Kävi, kuten kaikki voivat arvata: nainen ei ylettynyt kakkapakettiin, joten hän työntyi aina vain syvemmälle ikkunoiden väliin. Lopulta epäonninen uloste saatiin pois ikkunan välistä. Naisella ei kuitenkaan ollut yhtä hyvä tuuri, ja hän jäi jumiin ikkunoiden väliin.

"En koskaan odottanut, että tästä kampanjasta tulisi näin suuri"

Liam yritti kaikkensa auttaakseen deittikumppaniaan, mutta joutui lopulta luovuttamaan.

– Hän oli ollut ylösalaisin ikkunassa tässä vaiheessa noin 15 minuuttia, ja aloin huolestua hänen terveydestään. Joten soitin palokunnan.

Palokunta pelasti naisen omituisesta ansasta, mutta joutui samalla rikkomaan ikkunan, jonka korvaamiseen Liam kerää rahaa joukkorahoitussivulla. Alkuperäinen kahden sadan tavoite tosin ylittyi jo kymmenkertaisesti.

Liam piti tarinansa deitin nimettöminä ja kertoi itsestään vain etunimen. Hän ei halua kommentoida asiaa enempää.

– Suurkiitos kaikille, jotka lahjoittivat rahaa. Olen todella nöyränä. En koskaan odottanut, että tästä kampanjasta tulisi näin suuri.

Miten lapset neuvoisivat deittailijoita? Katso video:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja