Katlyn ei ehtinyt toisille treffeille – loukkaantunut mies vaati rahat takaisin ensimmäisistä

Nämä miestyypit jokainen sinkku tapaa ainakin kerran – moneenko olet törmännyt? 0:48
Katso myös: Nämä miestyypit jokainen sinkku tapaa ainakin kerran – moneenko olet törmännyt?

Katlynin deittikumppani pyysi rahat takaisin treffeistä, koska toisia deittejä ei tullut.

Amerikkalaisnaisen treffikokemus päättyi tökeröön laskuun. Tennesseessä asuva Katlyn Phipps huomasi herätessään saaneensa viestin. Kyseessä oli Apple Pay -maksupyyntö mieheltä, jonka kanssa Katlyn oli käynyt treffeillä aiemmin, kertoo Daily Mail.

Mies oli päättänyt pyytää rahat takaisin

Treffeillä mies osti Kaitlynin kahvin, joka maksoi nelisen dollaria. Toisten treffien sopimisessa kuitenkin tuli ongelmia: Kaitlyn työskentelee hoitajana, eikä hän tiukan aikataulunsa vuoksi ehtinytkään toisille deiteille.

Ilmeisesti tästä pettyneenä mies oli päättänyt pyytää rahat takaisin myös ensimmäisen tapaamisen kahviostoksesta. Mies kertoi ihmettelevänsä Kaitlynin "pelejä".

Kansa pöyristyi: "Olisin lähettänyt kahdeksan dollaria..."

Kaitlyn päätti kertoa tapauksesta TikTokissa, missä hän keräsi nopeasti satoja tuhansia katsojia. Moni piti miehen toimintaa tökerönä.

– Olisin lähettänyt kahdeksan dollaria ja sanonut "käytä ylimääräiset ja osta itsellesi käytöstapoja", kommenteissa ihmetellään.

– Olisin lähettänyt kahdeksan dollaria ja sanonut, että maksan seuraavankin deittisi kahvin, toinen sanoo.

Katlyn kertoi saamastaan rahapyynnöstä TikTokissa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Ripitti miestä: "En todellakaan pyydä anteeksi"

Mies oli pyytänyt uutta tapaamista, ja Kaitlynin mukaan hän olisi itsekin ollut suostuvainen, mutta aikatauluja ei ollut onnistuttu sovittamaan yhteen. Kaitlyn on osa-aikaisen hoitajantyönsä lisäksi opiskelija. Miehen viestiin hän vastasi lopulta pitkällä ripityksellä.

– En todellakaan pyydä anteeksi, että panen koulutukseni ja perheeni muiden edelle. Olen pahoillani, että olen kiireinen ihminen, mutta tämä on, mitä on. En tiennyt, että minun pitää sitoutua sinuun pitkäaikaisesti sen jälkeen, kun söimme yhdessä kerran, Kaitlyn kirjoitti.

Näin mies vastasi

Mies ihmetteli, miksi Kaitlyn sitten oli ilmaissut intoa tavata häntä uudelleen; hän myös syytti Kaitlynia "harhaanjohtavista" puheista.

– Jos sinulla ei ole aikaa tai et halua [tavata], niin mikset vain sano sitä sen sijaan, että johdat deittisovelluksessa tapaamaasi ihmistä harhaan, mies kirjoitti.

Selitys paljasti kommentoijien mielestä huolestuttavia merkkejä miehen luonteesta.

– Mille harhapolulle? Luuliko hän, että kahvin hakeminen kerran tarkoittaa, että olette kihloissa? Kommenteissa ihmetellään.

Katso myös: Onko Tinder tehnyt deittimaailmasta pinnallisen? Kuuluuko netistä edes löytää seuraa? 

Onko Tinder tehnyt deittimaailmasta pinnallisen? 2:37

Lue myös:

    Uusimmat