Mies osti treffeillä kaksi leivosta ja yllätti sitten täysin – toiminta jakaa mielipiteet: "Jätä hänet"

Katin laskiaispullapitko on täydellinen herkku isommalle porukalle 1:05
Testaa tämä ihanuus! Laskiaispullapitkosta riittää kaverillekin – jos siis raaskit jakaa tätä herkkua...

Alisha tapasi treffeillä miehen, joka osti kaksi leivosta – itselleen. Somekansa kiistelee nyt siitä, toimiko mies väärin.

Kirjailija Alisha Rain treffikertomus jakoi mielipiteet netissä. Alisha kertoi Twitterissä olleensa treffeillä miehen kanssa, kun treffikumppanin toiminta hämmensi häntä, kertoo Huffington Post.

Haki kaksi herkkua itselleen

Alisha kertoo tavanneensa miehen kahvilassa. Mies oli kysynyt, mitä Alisha haluaisi juoda, ja mennyt sitten tiskille tilaamaan juomia.

– Hän palasi kahden kakkutikkarin kanssa, ja ajattelin, että onpa se söpöä! Ja sitten mies söi ne molemmat edessäni, Alisha kuvailee.

Nainen kysyykin yleisöltään, onko mies "selvästi hirviö".

"Jätä hänet"

Pian kertomus treffeistä päätyi satojen tuhansien ihmisten silmien eteen. Moni uskoi, että mies todella toimi asiattomasti, koska ei tarjonnut toista kakkutikkaria treffiseuralaiselleen.

Alisha ihmetteli miehen toimintaa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Tämä kaveri näytti pikaotoksen siitä, millainen avioliitto hänen kanssaan olisi, Karen Stivali sanoo.

– Hän on sen tyypin hirviö, joka ei jakaisi kelluvaa ovea, kun Titanic uppoaa. Jätä hänet, nimimerkki Lillie vaatii.

– Lähetä tämä mies kirjaimelliseen vankilaan, käyttäjä Justin Carter vaatii.

– Joka aamu herään, ja ajattelen: "Varmasti miehiltä ovat jo loppuneet keinot olla huonoja ihmisiä, eikö? Ei ole olemassa enempää tapoja olla sitä". Sitten selaan kerran [Twitteriä] ja näen tällaista paskaa, nimimerkki Benjamin Young Savage sanoo.

– Yritän keksiä hyvää tapaa selittää jollekulle, miksi tämä on k*usipäistä, koska tunnen miehiä, jotka sanoisivat: "Mikä tässä on ongelmana? Jos nainen halusi herkun, hänen olisi pitänyt pyytää." Paitsi, etten ole varma, onko tämä asia, jota voi selittää tai opettaa, nimimerkki Myst sanoo.

"Siis hän teki mitä?" Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Mies ei oikeastaan tehnyt mitään väärää

Joidenkin mielestä miehen toimien tuomitseminen oli kuitenkin turhaa, sillä tämä ei oikeastaan tehnyt mitään väärää. Alisha olisi voinut pyytää kakkutikkaria, tai hakea sellaisen itselleen.

– Tämä koko väittely tuntuu minusta todella oudolta. Olenko ainoa ihminen, joka vain tilaa sitä, mitä haluaa, eikä odota muiden täyttävän toiveitaan? En koskaan odottaisi saavani toisen jälkiruokaa, nimimerkki cornelia grey sanoo.

Miten asiantuntija vastaa?

Alisha paljasti myöhemmin, ettei voinut lakata ajattelemasta miestä, joka osti kaksi herkkua ja söi sitten molemmat. Naisen mukaan kakkutikut oli lisäksi koristeltu pienin sydämin.

Huffington Post kysyi asiantuntijoilta, mitä he ajattelevat tilanteesta. Sekä etikettiasiantuntija että deittivalmentaja pitivät miehen käyttäytymistä töykeänä; toinen deittivalmentaja uskoi, että mieheltä puuttuu "sosiaalisia kykyjä".

Aivan ilman herkkuja Alishan ei tarvitse jäädä: nainen paljasti Twitterissä saaneensa paljon tarjouksia miehiltä, jotka halusivat tarjota hänelle kakkutikkarin.

Lue myös:

    Uusimmat