Ei huippumalleille! Tavisnaiset kokeilivat Victoria's Secretin uimapukuja

Naisjoukko kokeili tunnetun alusvaatevalmistajan uimapukuja ja poseerasi, kuten Victoria’s Secretin enkelit. – Poseeratessani tahallisesti epäimartelevalla tavalla tuntui, kuin olisin tahallani sabotoinut itseäni, eräs naisista kommentoi.

Jo nettilegendaksi nousseen Buzzfeed-sivuston naiset päättivät kokeilla elämää malleina – Victoria’s Secretin malleina. Naisjoukko kokeili tunnetun alusvaatevalmistajan uimapukuja ja poseerasi, kuten Victoria’s Secretin "enkelit" mainoskuvissa.

– Luulin, että mallit vain laitetaan, he pukeutuvat uimapukuun, poseeraavat ja otos on valmis. Muttei kuvan ottaminen ollut helppoa. Hiekka oli kovaa ja sattui polviini. Oli hyvin kylmä, ehkä olisi halunnut kastella hiuksiani jäisessä meressä. Taistelin, jotta kehoni olisi muistuttanut mallin kehoa edes vähän, projektissa mukana ollut Nina kertoo.

Sannalla myös poseerannut Allison muistuttaa, että kaikilla on raskausarpia tai selluliittia; mainoskuvat ovat täydellisiä, koska ne vangitsevat vain sekunnin sadasosan mittaisen pätkän todellisuutta, josta epätäydellisyydet voidaan photoshopata pois.

– Isokokoiset naiset oppivat nopeasti, millainen poseeraus heitä imartelee valokuvissa, Kristin kertoo.

– Poseeratessani tahallisesti epäimartelevalla tavalla tuntui, kuin olisin tahallani sabotoinut itseäni.

Itse uimapuvussa ei Kristinin mukaan ollut vikaa – ongelma oli mainoskuva. Samaa pohtii Lara.

– Haluan lehden, jonka avatessani ajattelen "voi luoja, hän on kuin minä" sen sijaan, että ajattelisin "voi luoja, olisinpa tuon näköinen".


Lähde: Buzzfeed

Lue myös:

    Uusimmat