Eevi Teittisen esikoisen laskettu aika on joulukuussa – joutui yllättäen sairaalaan: "Näyttää siltä, että tällä viikolla synnytetään"

9:14
Eevi Teittisen ja Teemu Packalénin haastattelu lähti kaksimielisille urille

Eevi Teittinen oli ollut lähdössä huonekaluostoksille ja uimakouluun, kun joutui lähtemään yllättäen sairaalaan. 

Somevaikuttaja Eevi Teittinen odottaa esikoislastaan, jonka laskettu aika on joulukuussa.

Hän kertoo Instagram Tarinat -osiossa, että alkoi epäillä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä lapsivetensä tippuvan. Sunnuntaina he päättivät lähteä sairaalaan tarkastamaan tilannetta. 

– Jäätiinkin osastolle eilen siis vähän yllättäen (Olin lähdössä uimakouluun ja huonekaluostoksille), Teittinen kirjoittaa julkaisemaansa päivitykseen.

Teittinen ei pakannut mukaansa sairaalalaukkua, jonne yleensä laitetaan tarpeita niin äidille kuin pienokaiselle. Mukana hänellä oli sen sijaan kauppakassi, jossa oli hammasharjan lisäksi Teittisen mukaan "romuja". 

– Ensimmäinen lapsivesitesti näytti negatiivista, mutta uusittiin, ja lapsivettähän se. Viikot 33+4 nyt, ja lapsi laskeutunut tosi alas jo. Vahvasti näyttää siltä, että tällä viikolla milloin vain synnytetään.

Teittinen kertoo, että on myös itse syntynyt ennen laskettua aikaa.

– Tämä päätti olevansa skorpionityttö, joten luotan hänen vahvaan ulostuloonsa. Olen itsekin syntynyt hei jo viikolla 29, ja täällä ollaan oikein hyvissä käsissä. TYKSin tyypit on upeita. Toi joulukuun yhdeksäs (laskettu aika) ei kyllä missään vaiheessa tuntunutkaan omalta jutulta. Ymmärrän siis, että tämä kuukausi tuntuu kivemmalta.

Tulevan pienokaisen isä on vapaaottelija Teemu Packalén. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja