Ensimmäistä lastaan odottava Eevi Teittinen avoimena tilanteestaan: "Olen ollut katkera, vihainen ja kokenut vääryyttä"

9:14
Eevi Teittisen ja Teemu Packalénin haastattelu lähti kaksimielisille urille: "Olen kielimiehiä"

Hyvinvointivaikuttajana tunnettu Eevi Teittinen kertoo matkastaan äitiyteen.

Somevaikuttaja Eevi Teittinen ja vapaaottelijana tunnetuksi tullut Teemu Packalén saavat perheenlisäystä. Pariskunnan pienokaisen laskettu aika on joulukuussa. Nyt Teittinen avaa Instagram-julkaisun yhteydessä matkaansa vanhemmuuteen. Teittinen kertoo, ettei lapsen saaminen ole ollut pariskunnalle helppoa.

– Meidän matkamme vauvan odotukseen ei ole ollut itsestäänselvyys monestakaan syystä. Olen ollut katkera, vihainen ja kokenut vääryyttä siitä, että olisin jotenkin vääränlainen.

– Kyseenalaistin myös vuosia parisuhdettani tämän vuoksi, sillä kun oma sisäinen kelloni huusi hoosiannaa jo neljättä vuotta, parisuhteen toinen osapuoli ei kokenut ajan olevan vielä valmis, Teittinen kirjoittaa.

Teittinen kertoo saaneensa lääkäriltä tiedon, ettei lapsenhankintaa kannata odotella myöskään terveydellisistä syistä.

– Ympärilläni näin lapsettomuutta ja lukuisia yrityksiä, joka ei ainakaan helpottanut omaa oloani ja luottoa elämään. Nyt jos valitsisin uudestaan, en menisi testeihin lainkaan. Se aiheutti niin paljon tuskaa ja kipua, jonka käsitteleminen vei kauan. Pelko valtasi joka ikisen soluni ja kiristi myös parisuhteen rajoja.

"Omasta kivustani huolimatta olin silti äärimmäisen onnellinen muiden puolesta"

Omasta tilanteestaan huolimatta, Teittinen pystyi iloitsemaan toisten vauvauutisista.

– Omasta kivustani huolimatta olin silti äärimmäisen onnellinen muiden puolesta, jotka julistivat ilouutista. Sehän ei ole minulta pois, vaan loi uskoa ja iloa siihen, että moni mahdottomaltakin tuntuva asia voi tapahtua. Jotakin tämä voi ärsyttää, mutta silti suurenkin kriisin keskellä on pakko meloa johonkin.

Alkuvuonna Teittisen puoliso kertoi olevansa tilanteessa, jossa lapsen tulo olisi mahdollinen.

– Olin onnesta soikeana, vaikka samaan aikaan sisäinen kapinani yritti vielä tapella vastaan. Uskaltaisinko?

Teittinen, 32, on tullut tunnetuksi sosiaalisen median lisäksi muun muassa bikinifitness-kilpailuista sekä Fitnesspäiväkirjat-ohjelmasta.

Packalén, 34, on tullut tunnetuksi vapaaottelijana. Tällä hetkellä hän ei kuitenkaan kilpaile ja viimeisimmäksi hänet nähtiin tänä keväänä MTV3-kanavalla Myyrä-ohjelmassa, jossa hän pääsi finaaliin asti.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja