Eero Ettala: Menestystä on vaikea kuvailla, se pitää nähdä

Parhaat fiilikset tulevat odottamattomina hetkinä rinteessä, kertoo lumilautailija Eero Ettala.

Eero Ettala elää lautailijan unelmaa: hän on onnistunut tekemään intohimostaan täysipäiväisen ammatin. Kilpailemisen ja harjoittelun lisäksi lumilautailufilmien kuvaaminen sekä oman blogin päivittäminen ovat tärkeä osa Eeron työnkuvaa lautailuammattilaisena. Laskureissuilla Eeron mukana kulkee aina Nokia N8 -laite, jolla on helppo tallentaa fiilistelyt ja kaveriporukan suoritukset rinteessä.

– Nokia N8 tekee kuvaamisen ja bloggaamisen todella simppeliksi, sillä koko homma hoituu yhdellä laitteella. Kaikkein tärkeintä on lumilautailla hyvässä hengessä frendien kanssa, ja Nokia N8 antaa siihen parhaat mahdollisuudet, kun aikaa ei kulu turhaan videokameroiden kanssa säätämiseen.

Nokia N8 käytössä niin rinteessä kuin kotisohvallakin

Kuvaamisen ohella Eero tunnustaa olevansa koukussa Nokia N8 -laitteen viihdeominaisuuksiin, ja Ovi Kaupan kautta ladatut sovellukset ovatkin olleet ahkerassa käytössä. Lautailu-uutiset päivittyvät parhaiten Slammer-lehden mobiiliversiota lukemalla. Lempipelistään Doodle Jumpista Eero ei luovu mistään hinnasta – sitä on päästävä pelaamaan aina tilaisuuden tullen. Suosituksi nousseessa pelissä pyritään pomppimaan ylöspäin erilaisille tasoille rakettien, jousien ja trampoliinien avulla, samalla kun ammutaan roistoja ja varotaan viallisia tasoja sekä mustia aukkoja.

– Nokia N8 -laitteessa yhdistyvät kätevästi puhelin, videokamera, läppäri ja pelikonsoli, ja se kulkee mukana aina. Etenkin näin loukkaantuneena vapaa-aika menee helposti pelaillessa ja kavereiden kanssa viestitellessä. Tosin Doodle Jump -peliä on tullut pelailtua niin paljon, että omien ennätysten rikkominen on jo melkein mahdotonta.

Nokia N8 – valmis siihen mihin sinäkin

– Uusi helppokäyttöisempi ja nopeampi Symbian^3-käyttöjärjestelmä

– 12 megapikselin kamera Carl Zeiss -optiikalla

– Kuvaa HD-tasoista videota ja editoi suoraan laitteessa

– Kolme yksilöitävää aloitusnäyttöä, joissa reilusti tilaa sovelluksille

– Täydennä puhelimesi ominaisuuksia Ovi Kaupan valikoimasta

– Katso WebTV:tä matkan päällä (mm. Yle Web TV, CNN, National Geographic)

– Ilmainen ääniohjaava navigointi yli 70 maahan

Käy tutustumassa Eeron käyttämän Nokia N8 -laitteen ominaisuuksiin osoitteessa nokia.fi/teeoma. Sivustolla voit myös yksilöidä oman aloitusnäyttösi.

Käy tutustumassa Eeron käyttämän Nokia N8- laitteen ominaisuuksiin osoitteessanokia.fi/teeoma. Sivustolla voit myös yksilöidä oman aloitusnäyttösi.


Artikkelin tarjoaa:Nokia

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja