Drake hehkuttaa poikansa taiteellisia lahjoja – paljasti tämän salatun olemassaolon tuoreimmalla albumillaan

Vuoden 2018 Grammy-ehdokkaat julkistettiin – mukana Cardi B ja Drake 1:13
Vuoden 2018 Grammy-ehdokkaat julkistettiin – mukana Cardi B ja Drake

Drake on vaikuttunut poikansa taiteellisista lahjoista. 

Muusikko Drake julisti Instagram-tilillään 26. joulukuuta, että hänen pieni poikansa on parempi taiteilija kuin eräs kuvataiteen kaikkien aikojen suurimmista mestareista. 

Draken julkaisemassa kehystetyssä kuvassa on värikäs sormimaalaus, jonka taiteilijana on toiminut hänen yksivuotias poikansa Adonis. Taideteos oli pienokaisen joululahja isälleen. 


– Adonis > Picasso, Drake kirjoittaa kuvatekstissään viitaten siihen, että hänen poikansa olisi lahjakkaampi maalari kuin yksi kaikkien aikojen kuuluisimmista taidemaalareista, 1900-luvulla elänyt ja vaikuttanut Pablo Picasso.

Drake vahvisti poikansa olemassaolon viidennellä studioalbumillaan Scorpion sen jälkeen, kun räppäri Pusha T paljasti asian omassa herjakappaleessaan The Story of Adidon.

Pojan äiti on entinen aikuisviihdetähti Sophie Brussaux, joka aiemmin tuli julkisuuteen kertomalla myös, että Drake on hänen lapsensa isä. Nainen esitti todisteeksi muusikolta saamiaan tekstiviestejä, joissa mies pyytää naista tekemään abortin. 

Kaksikko yhdistettiin toisiinsa vuonna 2017, kun julkisuuteen päätyi kuvia pariskunnasta lounastamassa yhdessä. Pusha-T mainitsi herjauskappaleessaan sekä Brussauxin että parin lapsen nimeltä. 


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kappaleessaan Emotionless Drake kiistää sen, että hän olisi yrittänyt koskaan pitää poikansa salaisuutena. Mies puhui isyydestä lokakuussa koripalloilija LeBron Jamesin ohjelmassa The Shop.

– Juuri nyt olen todella innoissani siitä, että saan olla mahtava isä, minulla on poika. Hän on kaunis poika, Drake kertoi. 

– Hänellä on hullun siniset silmät. Huolimatta siitä mitä tapahtuu, rakastan lapseni äitiä ehdottomasti, sillä haluan hänen rakastavan äitiään, ja minun on heijastettava tuota energiaa. 

Lue myös:

    Uusimmat