Draamaa mäkiviikolla – piinaava vaiva pakotti kärkikahinoissa olleen norjalaisen sivuun, venäläishyppääjällä koronatartunta

Keski-Euroopan mäkiviikon voittokamppailu meni sekaisin uudenvuodenaattona. Oberstdorfin avauskilpailussa kolmanneksi hypännyt Norjan Marius Lindvik vetäytyi Garmisch-Partenkirchenin karsinnasta hammasvaivojen vuoksi.

Norjan mäkimaajoukkueesta kerrotaan, että Lindvikiä vaivannut viisaudenhammas leikataan torstaina Innsbruckissa, eikä hyppääjä pysty osallistumaan kilpailuun.

Dagbladet-lehden mukaan hammas on vaivannut Lindvikiä jo jonkin aikaa ja hänellä on ollut vaikeuksia syödä. Lindvikin osallistumisesta Innsbruckin kilpailuun ei ole varmuutta.

Lindvik hyppäsi kolmanneksi mäkiviikon avauskilpailussa Oberstdorfissa. Lindvik jäi kisan voittajasta Saksan Karl Geigerista kuusi pistettä ja oli vahvasti mukana mäkiviikon kokonaisvoittokamppailussa.

Garmisch-Partenkirchenin karsinnasta puuttuu myös muita hyppääjiä. Kansainvälinen hiihtoliitto kertoo, että yhdellä venäläishyppääjällä on todettu koronavirustartunta. Nimeltä mainitsematon urheilija on asetettu karanteeniin. Samoin on käynyt kolmelle muulle joukkueen jäsenelle, joista yksi on urheilija.

Mäkiviikon toinen osakilpailu Garmisch-Partenkirchenissä hypätään perinteiseen tapaan uudenvuodenpäivänä.

Lue myös:

    Uusimmat