Douglasin surffilauta lipsahti karkuun Havaijilla vuonna 2018 – löytyi nyt 8000 kilometrin päästä: "En voisi kuvitella parempaa päätöstä tälle tarinalle"

Douglas Falterin surffilauta seilasi yli kaksi vuotta sitten karkuun  ja löytyi nyt – tuhansien kilometrien päästä!

Surffilauta seilasi merellä tuhansia kilometrejä päästyään karkuun omistajaltaan. Kuvaaja ja surffaamista harrastava Douglas Falter kertoi Facebookissa huikeasta tapahtumasarjasta, joka päättyi onnellisesti, kertoo Fox News.

Lauta karkasi merelle vuonna 2018

Douglas oli vuonna 2018 ollut surffaamassa, ja päivä olikin sujunut upeasti. Eräs aalloista kuitenkin tönäisi Douglasin alas laudalta, ja pahaksi onneksi myös nilkkaremmi irtosi. Douglasin rakas ja kallein surffilauta lipsahti karkuun.

– Uin niin kovaa kuin pystyin saadakseni sen kiinni, Douglas muistelee Facebookissa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Hän juoksi pitkin rantaa saadakseen näköyhteyden lautaan ja voidakseen hakea sen takaisin. Meri tuntui kuitenkin nielaisseen laudan.

– Olin hyvin järkyttynyt, koska olin surffannut monet elämäni suurimmista aalloista tuolla laudalla. Se merkitsi minulle siksi paljon. Toivoin, että joku kalastaja löytäisi sen.

Lauta päätyi Filippiineille

Kului kaksi vuotta. Sitten Douglas sai yllättäen kuulla vanhasta ystävästään: hän törmäsi somejulkaisuun, joka kertoi Filippiineiltä löytyneestä surffilaudasta.

Käsittämätöntä kyllä, kuvassa oli Douglasin oma lauta. Se oli seilannut noin 8000 kilometrin matkan, ja päätynyt sitten surffaamista opettelevan peruskoulun opettajan omistukseen!

– Niin harmissani kuin olinkin sen hukkaamisesta, olen nyt onnellinen tietäessäni, että lautani on sellaisen ihmisen käsissä, joka haluaa oppia surffaamisen. En voisi kuvitella parempaa päätöstä tälle tarinalle, Douglas sanoo.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos koronavirus ei rajoittaisi matkustamista, Douglas olisi kerännyt rahaa päästäkseen opettamaan surffaajia Filippiineille Hän on kuitenkin päättänyt kerätä rahaa sekä koulu- että surffitarvikkeisiin, jotka voi lahjoittaa lautansa löytäjälle.

Lue myös:

    Uusimmat