DNA osti Moi Mobiilin – jatkaa omalla brändillään

DNA ostaa vuonna 2016 toimintansa aloittaneen Moi Mobiilin, jonka liittymät ovat alusta asti toimineet DNA:n verkossa.

Moi Mobiilin omistajat ovat tänään allekirjoittaneet sopimuksen yhtiön myymisestä DNA:lle. Moi
Mobiili palvelee asiakkaitaan jatkossakin omalla brändillään erillään DNA:sta.

DNA ostaa European Mobile Operator Oy:n koko osakekannan. Moi Mobiili Oy on tämän yhtiön 100-prosenttisesti omistama tytäryhtiö.

Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkisteta.

”Olemme todella ylpeitä, että olemme pienellä huipputiimillä muutamassa vuodessa rakentaneet niin
merkittävän brändin ja palvelun, että isot markkinapelurit ovat osoittaneet kiinnostusta sitä kohtaan. DNA on alusta alkaen ollut verkko-operaattorimme ja yhteistyö heidän kansaan on ollut mutkatonta, joten ostajana he olivat luonnollinen vaihtoehto. Tämä kauppa tuo meille ison talon voimavarat panostaa entistä enemmän MOI-brändin ja asiakaskokemuksen sekä digitaalisten palvelujemme kehitykseen asiakkaitamme varten”, toteaa Moi Mobiilin toimitusjohtaja Petri Lahtinen.

Kauppa astuu voimaan välittömästi. DNA ei odota kaupalla olevan merkittävää vaikutusta DNA:n vuoden 2019 liikevaihtoon tai käyttökatteeseen.

Moin palveluksessa on noin 10 henkilöä, jotka jatkavat yhtiön palveluksessa. Samoin kumppaniverkosto jatkaa toimintaansa ennallaan.

”Tuotteet ja palvelut sekä hinnat pysyvät ennallaan ja Moi säilyy itsenäisenä yhtiönä”, on Moi Mobiili myös viestittänyt eri kanavissaan.

Moi Mobiili on erottautunut muista operaattoreista muun muassa tarjoamalla tiedonsiirtomäärältään 4 gigatavuun kuukaudessa rajoitettua liittymää 6 euron hintaan sekä laskutuksen hoitamisella automaattisesti palveluun liitetyn maksukortin kautta.

”Tuotteistuksemme on osunut kohdalleen: valtaosa kuluttajista pärjää mainiosti 4 gigan liittymällä ja kun niitä yhdistää koko perheelle, datapaketit jakaantuvat perheenjäsenten välillä käytön mukaan. Tietoisuus siitä, mistä kannattaa maksaa ja mistä ei, on koko ajan kasvussa”, kommentoi Moi Mobiilin toimitusjohtaja Lahtinen keväällä 2018.

Moi Mobiili ei ole kertonut tarkkoja lukuja toiminnastaan vuodelta 2018.

Vuonna 2017 Moi Mobiilin liikevaihto oli 4,9 miljoonaa euroa. Liikevaihto kasvoi vuoteen 2016 verrattuna lähes kahdeksankertaiseksi ja vuoden 2017 lopussa Moilla oli noin 56 000 liittymää.

Päivitetty kello 12.12: Täydennetty artikkelia muutamilla lisätiedoilla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja