Disney tuo Peter Panin takaisin valkokankaalle – Kapteeni Koukun näyttelijä varmistui

Jude Law nähdään tulevassa elokuvassa Peter Panin arkkivihollisena, Kapteeni Koukkuna.

Disney-animaatioiden uudelleen versiointi saa jatkoa. Aikaisemmin suosikkianimaatiot, kuten Leijonakuningas, Kaunotar ja Hirviö sekä Aladdin ovat tulleet uudestaan valkokankaille oikeilla näyttelijöillä.

Tällä kertaa työstöön otettiin Disneyn legendaarinen Peter Pan -animaatio. Tuleva elokuva kantaa nimeä Peter Pan & Wendy ja sen elokuvan ohjaa David Lowery, joka myös käsikirjoittaa elokuvan Toby Halbrooksin kanssa.

Tulevan version hahmoja roolitetaan parhaillaan. Variety-lehden mukaan legendaarisen merirosvon, Kapteeni Koukun, saappaisiin on hyppäämässä Jude Law. 

J. M. Barrien luoma Peter Pan on seikkaillut valkokankaalla useaan otteeseen, mutta tunnetuin elokuvista lienee Disneyn vuonna 1953 julkaistu animaatio. Peter Panin sadunhohtoiseen maailmaan on uppoutunut myös Steven Spielberg Hook-elokuvallaan. Tuolloin Kapteeni Koukun roolissa nähtiin Dustin Hoffman

Peter Pan on poika ei halua kasvaa aikuiseksi. Hän elää Mikä-Mikä-Maassa Helinä-keijun ja Kadonneiden poikien kanssa ja mittelöi arkkivihollisensa merirosvo Kapteeni Koukun kanssa. 

Juttua muokattu 11. heinäkuuta klo 19.40: Hook-elokuvassa Kapteeni Koukkua näytteli Dustin Hoffman, Robin Williams esitti Peter Pania

Lue myös:

    Uusimmat