Diilistä potkut saanut Viivi kritisoi joukkuettaan: "Tunsin, etten halua olla enää mukana"

Viivin mielestä hänen joukkueensa ei käyttäytynyt ammattimaisesti.

VIDEO: Hjallis esittelee kilpailijoille seuraavan tehtävän.

Diilin kolmannessa jaksossa potkut saanut Viivi kertoo MTV.fin haastattelussa, että potkut eivät tulleet yllätyksenä. Hänen mukaansa joukkueen muut naiset ottivat tehtävien aikana selkeästi etäisyyttä häneen ja Kalleen, joka myös sai jaksossa potkut.

Miisan putoaminen hänen kovalla esports-taustallaan ei tässä vaiheessa olisi ollut järkevää. Itse tehtävästä suoriutumisella ei siinä kohtaa ollut mitään merkitystä, Viivi sanoo.

Diilistä ensimmäisenä potkut saanut Melissakertoi aiemmin haastattelussa, kuinka joukkueen huono ilmapiiri sai hänet harkitsemaan luovuttamista. Myös Viivin mielestä Kratos-joukkueessa työskentely oli hankalaa, sillä joukkueessa käyttäydyttiin ilkeästi ja jyrättiin muiden yli.

– Jo ensimmäisen tehtävän jälkeen tunsin, etten välttämättä halua olla edes mukana enää koko touhussa. Kieroilu, alistaminen, julkinen nöyryytys ja muiden heikkouksien hyväksikäyttö ei kuulu niihin taitoihin, joita haluaisin itsessäni kehittää, ja tässä porukassa se tuntui olevan enemmänkin sääntö kuin poikkeus.

Melissan ja Theon putoamisen jälkeen Viivi koki, että hänen on puututtava asiaan. Hän toi koko ryhmän tietoon, ettei voinut hyväksyä huonoa käytöstä ja toisten alistamista.

– Meitä on 12 täysin erilaista ihmistä, joilla jokaisella omat heikkoutensa ja vahvuutensa ja jokainen on valittu mukaan syystä. Meidän pitäisi tukea toinen toisiamme ja hyödyntää toinen toistemme vahvuuksia, eikä polkea yli kyynärpäitä heilutellen.

Kilpakumppaneiden käytös ei Viivin mielestä ollut ammattimaista.

– Haluaisin sanoa, että hävisin reilusti paremmille ja että olen ylpeä kuitenkin osallistuttuani ohjelmaan tällaisten ammattilaisten kanssa. Tätä en voinut nyt tässä kohtaa valitettavasti sanoa.

Viivi kertoo katuvansa sitä, ettei luottanut itseensä tarpeeksi toimiakseen johtajana kummassakaan tehtävässä. Diilin aikana hän kuitenkin oppi kunnioittamaan itseään ihmisenä, johtajana ja yrittäjänä enemmän.

Diili MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 21.

Lue myös:

    Uusimmat