Melissa sai ensimmäisenä potkut Diilistä: ”En ollut valmis sellaiseen höykytykseen”

Diilin toisessa jaksossa jaettiin ensimmäiset potkut. Kilpailusta putosivat Theo ja Melissa.

VIDEO: Diilin toisessa jaksossa kilpailijat ihailevat valmiita lehtimainoksiaan.

Diilin toisessa jaksossa potkut saanut Melissa kertoo MTV.fille, että kilpailu oli hänelle hyvin rankka. Kratos-joukkue ei hänen mukaansa tehnyt missään vaiheessa tiimityötä. Joukkueen sisällä käytiin kovaa valtataistelua, mikä sai herkän Melissan vetäytymään kuoreensa.

– En ollut valmis sellaiseen höykytykseen.  Olin hyvin häkeltynyt siitä, miten paljon joukkueessa oli vähättelyä ja tukahduttamista. Se tappoi luovuuden.

Ensimmäistä tehtävää edeltävänä yönä Melissa kävi läpi monenlaisia ajatuksia. Joukkueen huonon ilmapiirin vuoksi hän harkitsi jopa luovuttamista. Myyntitehtävän alkaessa hän kuitenkin kokosi itsensä ja antoi tehtävälle kaikkensa.

Melissan mukaan on sääli, ettei joukkueen yhteispeli sujunut.

– Itse olen tiimityöntekijä ja tykkään nähdä, kun muut tiimiläiset onnistuvat. Joukkueen toiminta ei ollut sitä mitä ajattelin. Ei siellä oikein kuunneltu toisia.

Melissan mukaan joukkueessa oli vahvoja naisia, jotka alistivat muita. Hän olisi kaivannut joukkueelta enemmän myötätuntoa toisia kohtaan ja erilaisuuden hyväksymistä. Hänen mielestään naiset saattavat olla ilkeitä toisilleen.

– Me naiset olemme toisillemme susia. Meidän pitäisi enemmän kohottaa toisiamme, ei painaa alas.

Vaikeista hetkistä huolimatta Melissa ei kadu Diiliin osallistumista. Kokemus oli opettavainen.

– Opin, että herkkyys ja epävarmuus eivät ole heikkoutta. On tärkeää myöntää oma puutteellisuutensa ja tunnistaa itsestään säröjä, mutta myös olla myötätuntoinen muita kohtaan.

Diili MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 21.

Lue myös:

    Uusimmat