Mainos

Diili-kilpailijat Viivi ja Sonja ovat aivan eri maailmoista: ”Toivoisin välillä pientä suodatinta”

0:41

MTV3-kanavalla 23.9. klo 21 startanneessa Diili-ohjelmassa kävi pian ilmi, että kahdella kilpailijalla, Viivillä ja Sonjalla on näkemyseroja.

Katso artikkeli yltä ote Diilin ensimmäisestä jaksosta!

Kratos-joukkue ideoi ensimmäisessä jaksossa myyntitapahtumaa ja siihen liittyvää kilpailua. Kaikki kilpailijat eivät suhtaudu kovin hyvin siihen, kun Viivi kertoo oman ideansa tehtävän toteuttamisesta.

Diili-ohjelman kilpailijat tavoittelevat markkinointijohtajan paikkaa Hjallis Harkimon kansainvälisessä esports-tapahtumia järjestävässä yrityksessä. Kilpailijoiden ensimmäisenä tehtävänä on suunnitella kesäauto-kampanja. Vuokra-autopaketteja on tarkoitus myydä ostoskeskuksessa.

Viivi ehdottaa, että auton voisi täyttää rantapalloilla ja antaa ihmisten arvata, montako palloa autoon mahtuu.

– Olen sellainen, että heittelen ajatuksia lattiasta kattoon. Saattaa tulla hullujakin ideoita. Jos sadasta ideasta yksi hyvä tulee läpi, niin se on se mihin pyritään, Viivi kertoo ideointiprosessistaan.

"Ihmisten päälle ei tarvitse puhua"

Viivi soittaa Sonjalle, Helenalle ja Melissalle, jotka ovat matkalla kauppakeskukseen. Hän selittää ideansa täyttää auto rantapalloilla. Sonja huomauttaa, että jos auto on täynnä palloja, sinne ei mahdu istumaan. Viivi keskeyttää hänet, mikä ei miellytä Sonjaa.

– Viivi on semmoinen, jolta toivoisin välillä pientä suodatinta. Ihmisten päälle ei tarvitse puhua, vaan voit kuunnella, keskustella ja olla avoin, Sonja sanoo kameralle.

Myös Viivi on huomannut, että hän ja Sonja ovat hyvin erilaisia persoonia. Viivin mukaan Sonja haluaa toimia tehokkaasti, kun taas hän itse mieluummin ideoi lennokkaasti.

– Sonja ehkä on semmoinen auktoriteetti-ihminen, jolla aina ryhti pysyy. Minä olen ehkä semmoinen, että annan ajatuksen lentää, Viivi toteaa.

Diili alkaa MTV3-kanavalla sunnuntaina 23.9. klo 21.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.