Diili-sarjasta tuttu Mira Kasslin tähdittää uutta Kotia kohti -ohjelmaa!

Kotia kohti -sarjassa tavataan ensi keväänä Tea-Mariia Pyykönen ja Mira Kasslin, jotka auttavat suomalaisia löytämään uusia koteja. Sarjassa vierailee myös luksustyyliin tottunut Viidakon tähtöset -kaunotar.

Kotia kohti -sarjassa yhdistetään asunnon hankkiminen ja sisustaminen. Sarjaa tähdittävät Pientä pintaremonttia -ohjelman Tea-Mariia Pyykönen ja Diili-sarjasta tuttu Mira Kasslin.

– Ohjelmassa Tea-Mariian kanssa autamme kymmentä erilaista kodinetsijää löytämään uusi koti. Ohjelmassa nähdään laaja kirjo kodinostajaa, ensiasunnon ostajasta ammattisijoittajaan, Mira Kasslin kertoo.

– Roolini on toimia ohjelmassa rahoitus- ja asuntoasiantuntijana. Autan henkilöitä löytämään markkinoilta parhaimman kodin.

Viidakon tähtöset -tähti etsii sarjassa luksusasuntoa

– Minun roolini on tehdä asunnoista oikeita koteja eli autan muuttoprosessissa, Tea-Mariia Pyykönen kertoo.

Kotia kohti -ohjelmassa vierailee muun muassa Viidakon tähtöset -sarjan voittaja Anni Uusivirta. Hän ostaa sarjassa ensi-asunnon ja saa apua sisustukseen Pyyköseltä, joka toteuttaa vaativan Annin toiveet.

– Hän on tottunut luksustyyliin ja on hankkimassa sellaiselta alueelta asuntoa, ettei neliöitä tule olemaan satoja. Kyseessä on palatsityyppinen yksiö, johon tulee sänky, jonka mitat ovat kaksi metriä kertaa kaksi metriä. Siinä on paljon kalustettavaa.Teksti: AVA

Kuvat: AVA ja Sub

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja