Diandra musikaaliroolistaan: Kivaa olla välillä pahis

Idols-voittaja näyttelee diivailevaa prinsessaa Teatteri Päivölän musiikkinäytelmässä.

Diandran kevät kuluu kiireen keskellä. Koulunkäynnin ja levyn teon lisäksi Diandraa työllistää päärooli musikaalissa nimeltä Adalminan helmi. Pienestä pitäen Hyvinkään Teatteri Päivölän rooleissa nähdyn Diandran oli tarkoitus esiintyä teatterissa jo viime keväänä. Kiireiden takia esitys siirtyi vuodella eteenpäin.

Näytelmä on perinteinen prinsessasatu nykyajan mausteilla, mutta itse prinsessa ei kuitenkaan mahdu aivan perinteiseen prinsessan muottiin.

– Kyseessä rokkiprinsessasatu ja prinsessa on pukeutumiseltaankin aika rock-henkinen. Hänen asuissaan nähdään muun muassa niittejä, ketjuja, kimalletta, mustavalkoraitaa ja pinkkiä, Diandra kertoo MTV3.fille.

Musiikkinäytelmä on täytetty lähes alusta loppuun Floresin ensimmäisen Outta My Head -levyn kappaleilla. Diandra laulaa näytelmässä sekä suomeksi että englanniksi.

Aiemmin muun muassa Prinsessa Ruususessa ja Pikku Heidissä esiintynyt Diandra on hyvillään saadessaan näytellä hieman karskimpaa roolia.

– Olen monesti aiemmin ollut hyviksen rooleissa, joten nyt on ihanaa esittää oikein kunnon pikkudiivaa! Tällä kertaa saan diivailla ja olla pahis, Diandra iloitsee.

Näytelmän ensi-ilta on 17. maaliskuuta.

(MTV3 - SARIANNE TÄHTIVAARA)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja