Dianan kuuluisa tiara pääsi uuteen käyttöön – ensimmäinen kerta prinsessan kuoleman jälkeen

1:50

Dianan siskontytär käytti prinsessan häätiaraa omissa häissään.

VIDEO: Prinsessa Dianan kuolemasta 20 vuotta

Prinsessa Dianasta tuli yksi kaikkien aikojen ikonisimmista morsiamista, kun hän asteli alttarille vuonna 1981 naidakseen prinssi Charlesin. Dianan hääpuku asusteineen jäi historiaan ja nyt hänen käyttämänsä tiara pääsi jälleen käyttöön uuden morsiamen päähän. 

Dianan vanhimman sisaren, lady Sarah McCorquodalen tytär Celia McCorquodale viimeisteli morsiustyylinsä hääpäivänään lauantaina 16. kesäkuuta Spencerin tiaralla. McCorquodale sanoi lauantaina tahdon puolisolleen George Woodhouselle.

Kuuluisa tiara kuuluu Spencerin perheelle, jonka aristokraattisen sukupuun juuret voidaan jäljittää Tudorien aikakaudelle saakka. Vaikka Spencerin tiara on ollut näytillä yleisölle vuosien ajan eri museoiden näyttelyissä, sitä ei ole käytetty julkisesti prinsessa Dianan vuonna 1997 tapahtuneen kuoleman jälkeen. 

Myös Dianan sisaret lady Sarah ja Fellowesin paronitar Jane käyttivät tiaraa omina hääpäivinään. Heidän lisäkseen myös Dianan veljen, Spencerin jaarli Charlesin ensimmäinen vaimo Victoria Lockwood käytti tiaraa naidessaan kuuluisaan sukuun vuonna 1989. 

Lähde: People

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja