Demi Moore kielsi Ashton Kutcheria tapaamasta tyttäriään!

Demi Mooresta eronnut Ashton Kutcher haluaisi edelleen pitää yhteyttä näyttelijättären aikuisiin tyttäriin.

Näyttelijäpari, Ashton Kutcher ja Demi Moore, viime vuoden lopulla. Pari ehti olla naimisissa kuusi vuotta, mutta liitto päättyi Kutcherin jäätyä kiinni pettämisestä. Nyt näyttelijä saa kokea karvaasti miltä tuntuu saada Mooren perheen vihat niskaansa.

Kutcher on usein kertonut arvostavansa suuresti 49-vuotiaan vaimonsa lapsia tämän aiemmasta avioliitosta Bruce Willisin kanssa. 33-vuotias näyttelijä kertoi pitävänsä nuoria naisia tytärpuolinaan. Rumer, 23, Scout, 20,ja Tallulah, 17, kohtelivat myös Kutcheria isäpuolenaan, vaikkei heidän välinen ikäeronsa ole niin huomattava.

Demi Mooren tyttäret eivät halua tavata Kutcheria

National Enquirer -lehti kertoo tammikuun numerossaan Kutcherin rukoilleen Demi Moorelta, että saisi viettää aikaa tytärpuoltensa kanssa. Vaimo ei kuitenkaan heltynyt pyyntöihin, varsinkin kun tyttäret eivät tahtoneet tavata äitiään pettänyttä Kutcheria.

– Ashton Kutcher rukoili Demi Moorelta, huonolla menestyksellä, että hänet otettaisiin mukaan tytärten lomasuunnitelmiin.

Lehden mukaan Kutcher olisi suostunut myös tapaamaan tyttäriä vain nopeasti joululomien aikaan, mutta nämä pyysivät äitiään olemaan paljastamatta entiselle rakkaalleen lomasuunnitelmiaan.

– Ashtonin ystävien mukaan mies on masentunut ja murtunut, sillä tytärpuolet ovat leikanneet hänet täysin elämästään, lähde kertoo.

MTV3 Helmi

Kuva: Getty Images

Lähde: The National Enquirer, tammikuu 2012

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja