Demi Moore ja tytär kuin siskokset – katso kuvat

48-vuotias näyttelijä Demi Moore ja tämän 16-vuotias tytär Tallulah näyttävät enemmän siskoksilta kuin äidiltä ja tyttäreltä istuessaan muotinäytöksen eturivissä Brasiliassa.

16-vuotias Talluhah Belle on tyylikäs, solakka, kiiltävähiuksinen ja hyväihoinen nuori. Ja kiitos kalliiden kauneusleikkausten, niin on hänen äitinsä, näyttelijä Demi Moorekin. Kun naiset istuivat vierekkäin Sao Paulon muotiviikoilla Brasiliassa Colccin muotinäytöksen eturivissä, oli vaikea nähdä eroa teinin ja 48-vuotiaan näyttelijä-äidin välillä.

Pari näytti enemmän siskoksilta kuin äidiltä ja tyttäreltä neutraalin värisissä vaatteissaan ja spray-rusketuksen sävyttämissä säärissään. Tallulah näytti hienostuneelta hohdokkaan äitinsä rinnalla, joka monen muun Hollywood-tähden tavoin on muuttanut nuorena säilymisen kilpaurheiluksi.

Demin 32-vuotias näyttelijämies Ashton Kutcher toimi Colccin muotinäytöksen syyskauden 2011–2012 mallina. Lavalla hänen yllään nähtiin suunnittelijan farkut, v-aukkoinen t-paita ja nahkatakki.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja