Demi Lovaton julkaisema Zika-vitsailu oli liikaa – pyytää anteeksi

Laulaja Demi Lovato on pyytänyt anteeksi somekäytöstään.

Laulaja Demi Lovato joutui myrskyn silmään ajattelemattoman vitsailun takia. Kohu syntyi tähden lauantaisesta Snapchat-videosta. Videolla Lovato keskustelee äitinsä Dianna Hartin kanssa.

– Kaikki Riossa olevat tulevat saamaan Zika-viruksen, Lovaton äiti heittää tyttären nauraessa taustalla.

Myöhemmin Lovato poisti Snapchat-tililtään kyseisen videopätkän. Liian myöhään, sillä somekansa ehti jo reagoida videoon raivolla. Zika-vitsailu tuomittiin Twitterissä mauttomaksi ja sitä kommentoitiin tiukkaan sävyyn merkinnällä #DemiLovatoIsOverParty

– Henkilö, joka vitsailee vakavalla sairaudella ei ansaitse yhtään kunnioitusta, eräs kommentoija totesi.

Mikä ihmeen Zika?

Zika voi aiheuttaa vauvojen pienipäisyyttä eli mikrokefaliaa, jos se tarttuu raskaana olevaan naiseen. Zika leviää hyttysten välityksellä. Tällä hetkellä zika leviää 50 maassa, pääosin Latinalaisessa Amerikassa, Karibialla ja Floridan osavaltiossa Yhdysvalloissa.

Pian somemyrskyn puhjettua Lovato myös itse reagoi Twitterissä.

– En missään nimessä tarkoittanut loukata ketään. Nauroin tilanteessa äitini aksentille, en asialle, mistä hän puhui. Olen todella pahoillani, Lovato twiittasi.

– Jos seuraat kaikkia tekemisiäni, olet silti faninin. En minä ole menossa minnekään. On hienoa olla niin varma elämästä, että viha ei vaikuta sinuun. Hyvää fiilistä myös teille, Lovato jatko.

Demi Lovaton poistama kohuttu video on jäänyt kuitenkin internetin syövereihin, esimerkiksi tänne.

Lähde: Us Weekly

Lue myös:

    Uusimmat