Demi Lovato ei pelkää kokeilla eri lookeja – mikä hiustyyli sopii tähdelle parhaiten?

Laulaja ja X Factor USA -tuomari Demi Lovato on oikea tyylikameleontti: nuori laulajatar on kokeillut mitä erilaisempia hiusvärejä ja -malleja tiuhaakin tiuhempaan tahtiin. Millaiset hiukset sopivat mielestäsi parhaiten tälle herttaiselle, ruskeasilmäiselle tähdelle?

Demi Lovato – X Factor USA -sarjan tuomari ja aikamoinen kultakurkku itsekin – toimii monille nuorille esimerkkinä. 21-vuotias laulajatar kärsi pahoin koulukiusaamisesta, mutta nyttemmin nainen on päässyt näyttämään pitkää nenää kaikille kiusaajilleen ja niille, jotka eivät hänen lahjojaan arvostaneet.

Lovato tunnetaankin herttaisena ja vilpittömänä persoonana sekä X Factor -sarjan yhtenä suosituimmista tuomareista. Lovatolla on suuri määrä faneja, jotka seuraavat hänen liikkeitään – ja tyyliään – silmä kovana.

Tyyliään tiuhaan tahtiin muuttavan nuoren naisen kokeilunhaluisuus näkyy eritoten hänen hiuksissaan: laulaja on kokeillut blondia, pinkkiä, sinistä, lyhyitä, pitkiä, kiharaa ja suoraa – vaikka ja mitä!

– Rakastan hiustyylini muuttamista – mielestäni se on hauskaa. Nuorena värjäsin hiukseni siniseksi ja lilaksi ja vaaleanpunaiseksi. Yritin kuitenkin tuolloin hakea ammattinäyttelijäksi, ja koe-esiintymisiin oli erittäin vaikea hakea sinisillä hiuksilla, Lovato kuvaili vuonna 2012.

– Kun kuulin dip-dye -trendistä (hiusten latvojen värjäämisestä), rakastin sitä heti. Tunsin, että vihdoinkin voin värjätä hiukseni sinisiksi!

AVAlla lauantaisin ja sunnuntaisin klo 21. !

Demi Lovaton hiusvärikokeilut – mikä on sinun suosikkisi?

Katso myös: X Factor USA – Koe-esiintyjien kerma.

AVA / Katri Koskinen

Lähde: Allure.com,Wikipedia

Kuvat: GettyImages, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja