Deittisivusto tempaisee: Lennättää naisia maan toiseen laitaan treffeille

Nettideittimaailman start-up -yritys haluaa lennättää naisia New Yorkista San Franciscoon.

Nettideittimaailman start-up -yritys The Dating Ring hakee huomiota julkisuustempauksella. Deittisivusto haluaa lennättää naisia New Yorkista tapaamaan miehiä San Franciscoon. Syykin on selkeä: New Yorkissa on paljon sinkkunaisia, San Franciscossa taas sinkkumiehiä.

Lentokoneeseen ei tosin päästä ihan vielä, sillä start-up vasta kerää rahaa toteuttaakseen aikeensa. Jos lento toteutuisi, deittailijoille olisi luvassa juhlia ja heitä varten suunniteltuja treffejä, kertoo beatbeat-sivusto.

Muita erikoisia kampanjoita!

– Uskovaisten deittisivu Christian Connection väitti kampanjassaan, että kristitty ihminen on parempi rakastaja.

– Love Bitten -sivusto mainosti tuovansa yhteen vampyyrit ja ihmiset. Kyseessä oli kuitenkin vain True Blood -sarjan mainoskikka.

– Scientific Match -sivustolle saattoi liittyä eliniäksi kertamaksulla, joka tosin oli noin tuhat dollaria. Sivu lupasi selvittää täydellisen kumppanin DNA:n avulla! Nykyisin sivun osoite ei vie mihinkään, joten täydellisiä kumppaneita ei tannut löytyä.

– Sea Captain Date mainostaa olevansa ainoa deittisivu merikapteeneille. Sivusto kertoo, että tuhansia kapteeneja on jo tarjolla.

– Aina mainontakaan ei ole sallittua: Facebook kielsi kaikki nettideittimainokset ennen ystävänpäivää 2014. Mainoksia sai esitellä vasta rakastavaisille suunnatun Valentine's Dayn jälkeen.


Lue myös:

(MTV LIFESTYLE)

Osittaiset lähteet: Business insider, Campaignlive.co.uk, About Dating,

Lue myös:

    Uusimmat