David Cameronin henkivartija unohti aseensa British Airwaysin koneen vessaan – kauhistunut matkustaja löysi samasta paikasta myös ex-pääministerin passin

Britannian entisen pääministerin David Cameronin henkivartija unohti epähuomiossa pistoolinsa British Airwaysin koneen vessaan lennolla New Yorkista Lontooseen, uutisoivat useat brittimediat.

BBC:n mukaan tilanne tapahtui maanantaina. Entisenä pääministerinä Cameron on oikeutettu jatkuvaan suojeluun, josta vastasi kyseisellä lennolla Lontoon poliisin erikoisyksikön jäsen.

Henkivartija oli ilmeisesti poistanut aseen kotelostaan wc-käynnin aikana ja unohtanut sen vessaan. Daily Mailin mukaan pistoolin löysi eräs matkustaja, joka kauhistui löydöstään ja kiikutti aseen heti lentohenkilökunnalle.

The Sun puolestaan uutisoi, että vessasta olisivat löytyneet myös turvamiehen sekä ex-pääministerin passit. Turvamies on sittemmin poistettu kenttätyöskentelystä tapauksen selvittämisen takia.

David Cameron toimi Britannian pääministerinä kuuden vuoden ajan. Hän erosi tehtävästään maan äänestettyä brexitin puolesta kesällä 2016. 

Lue myös:

    Uusimmat