David Beckhamin kanssa Qatarin mainosvideolla esiintyneeltä tulkilta järkyttävää puhetta – "Homous on ihmisluonnon vastaista"

David Beckhamin kanssa Qatarin mainosvideolla esiintynyt tulkki kertoi Daily Mailille, että homous on hänen mielestään ihmisluonnon vastaista.

Beckham solmi Qatarin valtion kanssa kymmenvuotisen sopimuksen, jonka myötä hän toimii maan lähettiläänä sekä talven MM-kisojen kasvoina. Entinen huippufutari nettoaa sopimuksesta noin 170 miljoonaa euroa. 

Beckham on jälleen uuden kohun keskellä esiinnyttyään Madam Shams Al-Qassabin ja tämän tyttären Emanin kanssa mainosvideolla. Al-Qassabi on tullut tunnetuksi mausteiden valmistamisesta, joita myös Qatarin kuninkaallinen perhe käyttää. Useita julkisuuden henkilöitä on käynyt vierailemassa hänen kahvilassaan.

Al-Qassabin 35-vuotias tytär Eman on korkeakoulutettu henkilö ja hän esiintyi mainosvideolla Beckhamin tulkkina. Daily Mail kysyi hänen kantojaan seksuaalivähemmistöihin, mihin Eman vastasi raivokkaasti. Homoseksuaalisuus on Qatarissa lailla kielletty.

– Se ei ole hyväksyttävää! Se on ihmisluonnon vastaista, se on tieteen ja kulttuurimme vastaista. Emme ole eläimiä! Jumala on erotellut meidät eläimistä. Jumala on luonut meidät miehiksi ja naisiksi. Tätä tapahtuu vain, koska ihmiset ovat joutuneet (lapsena) seksuaalisen hyväksikäytön uhreiksi ja tämä on on saanut pelkäämään heidän omaa sukupuoltaan, Eman vastasi.

Eman listasi tämän jälkeen valtioita, joissa homoseksuaalisuutta ei hyväksytä. Mukana listalla oli muun muassa Saksa. Qatarista loikannut ja tämän jälkeen homoseksuaalisuudestaan avoimesti puhunut tohtori Nasser Mohamed on toivonut, että Beckham nostaisi asian esille. 

Mohamed kertoi, että poliisilla ei olisi resursseja seurata erityisesti seksuaalivähemmistöihin kuuluvien fanien toimintaa, koska paikalle odotetaan saapuvan 1,5 miljoonaa kannattajaa ja järjestyksen ylläpitäminen olisi jo muutenkin vaikeaa. Se ei kuitenkaan Mohamedin mukaan takaa seksuaalivähemmistöihin kuuluvien turvallisuutta.

Sellaisten henkilöiden, joiden epäillään olevan seksuaalivähemmistöihin kuuluvia, kimppuun hyökätään kaduilla. Mohamedin neuvo on, että kannattajien kannattaa esittää heteroseksuaalista.

Beckham on aiemmin sanonut olevansa homoikoni ja ylpeä siitä. Hänen Brooklyn ja Romeo -poikien kummisetä on sir Elton John, joka on avoimesti homoseksuaali ja ollut naimisissa David Furnishin kanssa vuodesta 2014 lähtien.

Lue myös:

    Uusimmat