David Beckham raivoissaan tuttikohusta: "Miettikää kahdesti, mitä sanotte"

David Beckham hyökkäsi Instagramissa kiukkuisesti arvostelijoitaan kohtaan.

David Beckham, 40, on suivaantunut häneen kohdistuneesta arvostelusta.

Muotisuunnittelija Victoria Beckhamin, 41, ja jalkapallotähti David Beckhamin 4-vuotias Harper-tyttö bongattiin tutti suussa isänsä seurasta, ja arvostelijat villiintyivät. Suomessa virallinen suositus tutin pois jättämiseen on 12 kuukauden ikä. Myös brittiasiantuntijat ovat samaa mieltä.

Asiantuntijoiden mukaan riskinä tutin käytöllä vuoden iän jälkeen on puheen viivästyminen, virhepurentojen kehittyminen sekä välikorvatulehdukset.

Beckham kuitenkin puolustaa tutinkäyttöä Instagram-tilillään. Mies selittää, että sen tarkoitus oli lohduttaa huonovointista Harperia.

Beckham kirjoitti Instagram-kuvansa yhteyteen pitkän tilityksen arvostelijoilleen. "Miksi ihmisistä tuntuu, että heillä on oikeus kritisoida vanhempia heidän omista lapsistaan faktoja tietämättä?? Kaikki, joilla on lapsia, tietävät, että, kun he eivät voi hyvin tai heillä on kuumetta, tehdään sitä, mikä lohduttaa heitä eniten ja useimmiten se on tutti. Joten te, jotka kritisoitte, miettikää kahdesti, mitä sanotte toisten ihmisten lapsista, koska oikeastaan teillä ei ole oikeutta kritisoida minua vanhempana..."

Beckhamin pariskunnalla on myös kolme vanhempaa lasta, Brooklyn, 16, Romeo, 12, sekä 10-vuotias Cruz.

Lue myös:

    Uusimmat