David Beckham paljastaa: Alusvaatekuvat hävettävät!

Jalkapalloilija David Beckham paljasti nolostuneensa vastikään urheiluottelussa näkemistään alusvaatekuvista, joissa hän poseeraa.

Jalkapalloilija David Beckham, 36, teki paljastuksen kertomalla, että hänellä on vaikeuksia katsella itsestään pelkissä alusvaatteissa otettuja otoksia.

Beckham poseerasi vastikään H&M-ketjun tuoreessa mainoskampanjassa pelkissä boksereissa. Kuvausten saldoa nähtiin Amerikassa muun muassa viime viikolla nähdyssä Super Bowl -tv-lähetyksessä.

Jalkapalloilija kertoo, että hän ei tiennyt mihin katsoa, kun ruudussa komeili kuva hänestä pelkissä boksereissa. Mies muistuttaa olevansa hyvin ujo.

– Olen todella ujo. Kun katselin Super Bowlia eilen huoneessa, jossa oli 20 ihmistä ja kuvat näytettiin, en tiennyt minne katsoa. Se oli jokseenkin noloa, Beckham kertoi nöyränä.

Paikalla olivat myös Beckhamin ja hänen vaimonsa Victorian lapset Brooklyn, 12, Romeo, 9, Cruz, 6, sekä pariskunnan seitsemän kuukautta sitten syntynyt Harper-tytär.

– Lapset pitivät kuvista, mutta nolostuivat siitä, että paikalla oli muitakin ihmisiä, Beckham tarkensi.

Siitä huolimatta, että ujo mies tuntee olonsa kiusalliseksi nähdessään kuvia itsestään vähissä vaatteissa, nauttii hän kuvaustilanteista.

– Itse kuvaustilanne oli helppo, sillä paikalla ei ollut montaa ihmistä, Beckham kertoo.

Jalkapalloilija on aiemmin poseerannut alusvaatteisillaan Armani-brändille ja vakuuttaa kohtaamistaan noloista tilanteista huolimatta nauttivansa alusvaatekuvauksista.

– Rakastan alusvaatteita ja pukeudun niihin hyvin mielelläni, Beckham kertoo.

AVA

Lähde: Contactmusic

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja