David Beckham hehkuttaa lapsiaan suloisessa potretissa – vain yksi puuttui paikalta tärkeänä päivänä

David Beckham julkaisi vaimolleen suloisen tsemppiviestin perheen lasten kanssa ennen tämän muotinäytöstä sunnuntaina.

Jalkapallolegenda David Beckham, 44, on vuosien saatossa tullut tunnetuksi siitä, että hän jakaa mielellään perheensä kuulumisia Instagramissa.

Myös David ja Victoria Beckhamin, 45, lapset ovat olleet tuttu näky pariskunnan Instagram-päivityksissä. Sunnuntaina David Beckham julkaisikin jälleen suloisen perhepotretin, jossa hän poseeraa kolmen lapsensa, 17-vuotiaan Romeon, 14-vuotiaan Cruzin ja 8-vuotiaan Harperin kanssa.

Nelikko tsemppasi sunnuntaina julkaistussa kuvassaan perheen äitiä ennen tämän syys- ja talvimalliston esittelevää muotinäytöstä Lontoon muotiviikoilla.

– Näytöksen aika, Victoria. Vauvani näyttävät aika hienoilta juuri nyt, Beckham kirjoitti kuvatekstissään, joka oli höystetty useammalla sydämellä.

Kuvasta puuttuu Bekchamien esikoispoika, 20-vuotias Brookyln. David kuitenkin lähetti kuvatekstissään terveset myös hänelle.

– Kaipaamme sinua, hän kirjoitti.

David ja värikkäästi pukeutuneet lapset kuvattiin myöhemmin samana päivänä myös muotinäytöksessä, missä he jännittivät Victorian puolesta eturivissä iloisen näköisinä.

Perheen vieressä eturivissä istui myös legendaarinen muotilehti Voguen päätoimittaja Anna Wintour.

Myös Victoria julkaisi myöhemmin omalla Instagram-tilillään viestin, jossa kiitti perhettään tuesta.

– Niin upea päivä esitellä syys- ja talvimallisto Lontoon muotiviikoilla! Olen kiitollinen perheelleni ja Vogue-lehdelle, koska he ovat aina olleet tukenani tällä matkalla, kiitteli muotisuunnittelija, joka lähetti perheelleen vielä suukkoja. 

Lue myös:

    Uusimmat