Daniel Ricciardo pääsi toteuttamaan lapsuudenhaaveensa – sai viestin legendan pojalta: "Nyt meni iho kananlihalle"

F1-kuljettaja Daniel Ricciardo sai kokea Yhdysvaltain GP:n aika-ajopäivänä jotain, josta hän on unelmoinut jo pitkään. Aussi sai alleen vuoden 1984 Nascar-auton.

Ricciardo sai valita pomonsa Zak Brownin laajasta valikoimasta haluamansa auton, jolla ajelee kunniakierroksia radalla palkinnoksi syyskuun Italian GP:n voitostaan. Voitto oli McLarenille ensimmäinen sitten vuoden 2012.

Australialaiskuski päätyi Nascar-legenda Dale Earnhardtin vuoden 1984 autoon, joka lennätettiin Texasiin Englannista asti. Ricciardo kiersi Austinin rataa avokypärä päässään ja leveä hymy kasvoillaan.

Hetkeä myöhemmin Earnhardtin poika Dale Earnhardt Jr. kommentoi uutistoimisto AP:lle Ricciardon antamaa kunnianosoitusta. Seitsemän kertaa Nascarin Cup-sarjan voittanut Earnhardt menehtyi vuonna 2001 vain 49-vuotiaana.

– Olen onnellinen Danielin puolesta. Olen myös otettu siitä, miten hän muistaa isääni. Se sai monet isän perheenjäsenet ja fanit hymyilemään, Eardhardt junior vastasi.

Ricciardon silmät suurenivat, kun hän kuuli F1.comin haastattelussa terveisistä.

– Oi, tuo on siistiä. Nyt meni iho kananlihalle, Ricciardo sanoi ja meni hetkeksi hämilleen.

– Suoraan sanottuna, jos hän olisi kertonut tuon minulla kahden kesken, olisin varmaankin alkanut itkeä vähäsen. On aika hullua saada siltä perheeltä arvostusta, koska olen niin iso fani.

Lue myös:

    Uusimmat