Cristiano Ronaldon ja Lionel Messin temppu ihmetyttää ManU-tähteä: "Miten on mahdollista?"

2:18
Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo kohtasivat viimeksi joulukuun alussa Barcelonan ja Juventuksen välisessä Mestarien liiga -ottelussa. Ronaldo oli tuolloin vauhdissa.

Manchester Unitedin keskikenttätähti Bruno Fernandes hämmästelee Cristiano Ronaldoa ja Lionel Messiä. Hän kokee, että jalkapallomaailman superkaksikko vain parantaa otteitaan vuosi vuodelta. 

– Kaikessa elämässä sinun täytyy parantaa ja ymmärtää, ettet ole huonoin ja ettet ole paras. On aina aikaa parantaa. On mahdotonta olla huonoin, koska sinulla on aikaa parantaa, ja on mahdotonta olla paras, koska sinulla on aina aikaa parantaa, Fernandes alusti analysoiden Manchester Unitedin haastattelussa ja jatkoi:

– Jos katsot Cristianoa ja Messiä, he parantavat joka kausi. Miten se on mahdollista? Kaikki sanovat, että on mahdotonta parantaa, mutta joka kausi he parantavat ja parantavat. 

Fernandes on 26-vuotias. Juventuksen Cristiano Ronaldolla, 35, ja Barcelonan Lionel Messillä, 33, on ikää enemmän vyöllä, ja vaikka tämä vuosi ei ole ollut kaksikolta kaikkein suurinta loistoa, monet ovat arvioineet Fernandesin tapaan kaksikon vain parantaneen korkealuokkaista pelaamistaan isossa kuvassa vuosien varrella.

– 11 vuotta he ovat taistelleet Ballon d’Orista, eikä tällaista tule tapahtumaan jalkapallossa enää koskaan uudelleen. 

Portugalilainen Fernandes on päässyt näkemään Ronaldon tekemistä lähietäisyydeltä maajoukkueessa. Se on tehnyt vaikutuksen.

– Näen, miten hän haluaa kehittyä koko ajan, vapaapotkuissa, laukauksissa, pääpalloissa, rangaistuspotkuissa. Kun hän häviää, hän tietää, että hänen täytyy parantaa enemmän, ja kun tulee voitto, hän ymmärtää, että hänen täytyy pureutua hyvän työn yksityiskohtiin parantaakseen vähän enemmän.

Ronaldo on valittu maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi viidesti, Messi ennätykselliset kuusi kertaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja