Cristiano Ronaldon treenihulluudesta putkahti hiljentävä tarina: "Sinä hetkenä tajusin, ettei Cristiano ole normaali ihminen"

Jalkapallon supertähti Cristiano Ronaldo on niittänyt mainetta myös väsymättömänä treenaajana. Hänen entinen Juventus-joukkuekaverinsa Medhi Benatia on jakanut tästä kaiken kertovan tarinan.

Nykyisin qatarilaisessa Al-Duhailissa pelaava Benatia edusti Juventusta 2017–19. Ronaldon hän pääsi näkemään läheltä joukkuekaverina kahtena viimeisenä Juve-vuonnaan.

Portugalilainen teki raatamisellaan totisesti vaikutuksen.

– Olimme pelissä Atalantaa vastaan kaksi käyttämätöntä vaihtomiestä, koska kolme päivää myöhemmin olimme pelaamassa jälleen ja valmentaja halusi rotaatiota, Benatia alusti AS:lle ja jatkoi:

– Kun olimme bussissa matkalla takaisin (Bergamoon), Cristiano lähetti minulle viestin: "Mitä aiot tehdä nyt?" Vastasin: "Kello on 11 illalla. Olen menossa kotiin. Miten niin?"

Ronaldolla oli mielessä aivan muu kuin lepääminen.

– "Tuntuuko sinusta siltä, että voisit tehdä vähän ekstratreeniä kuntosalilla? En hikoillut, ja tarvitsen sitä. Tuletko sinä?" 

Benatia ei tullut.

– Vastasin, että kello oli 11 illalla ja halusin vain mennä kotiin ja katsoa tv:tä.

Tarinasta tekee entistä vaikuttavamman se, että ranskalais-marokkolainen Benatia muistaa yksityiskohdan siitä väärin. Hän itse ei pelannut ottelussa, mutta Ronaldo vaihdettiin kentälle ja hän viimeisteli tasoituksen 78. minuutilla. Hän piti samalla Juventuksen tuossa kohtaa Serie A -kautta yhä lyömättömänä.

Ronaldo meni sen jälkeen vielä rehkimään salille, koska koki, ettei ollut hikoillut tarpeeksi.

– Sinä hetkenä tajusin, ettei Cristiano ole normaali ihminen. Kun teet töitä hänen kanssaan, arvostat häntä enemmän, koska näet, että hän uhraa jalkapallolle koko elämänsä, Benatia sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat