Cristiano Ronaldo välttelee yhtä asiaa kaikin keinoin – "Ihmiset katsovat minua ja sanovat..."

Cristiano Ronaldoa ei voi enää nuoreksi poikaseksi laskea. Helmikuussa 36 vuotta täyttävä jalkapallon supertähti pyrkii kuitenkin kaikin keinoin olemaan hyytymättä. 

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Moressa

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun!

C Moren sivulle pääset tästä

– 33-vuotiaana sitä alkaa ajatella jalkojaan. Haluan pysyä urheilun parissa, jalkapallossa, Ronaldo sanoi DAZN:lle ja jatkoi pelostaan.

– Ihmiset katsovat minua ja sanovat: "Cristiano oli uskomaton pelaaja, mutta nyt hän on hidas." En halua sitä.

Italialaista Juventusta vuodesta 2018 lähtien edustanutta portugalilaista ei voi sanoa hitaaksi pahalla tahdollakaan. Portugalilainen on yhä fyysisesti vedossa.

– Voit muuttaa vartalossasi paljon, mutta se ei ole ongelma. On kyse ajattelustasi, motivaatiostasi ja kokemuksestasi, mikä on minusta monimutkaisin asia.

– Voit kasvattaa urheilussa kypsyyttä. Katsokaa (Roger) Federeriä tenniksessä, hän on 37–38-vuotias (toim. huom. todellisuudessa peräti 39) ja hän on yhä huipullaan. Myös nyrkkeilyssä on joitain vastaavia. 

Jalkapallossa puolestaan, juuri Italiassa, hurjaa jälkeä konkariosaston pelaajista on tehnyt AC Milanin 39-vuotias ruotsalaispyssy Zlatan Ibrahimovic. Hän jakaa Cristiano Ronaldon kanssa Serie A:n maalipörssin kärkipaikkaa: kumpikin on iskenyt tällä kaudella sarjassa 10 osumaa.

Kukin on osoittanut, että kun huolehtii pedantisti fyysisestä(kin) iskustaan, huipulla pystyy takomaan, vaikka 2:lla alkavat ikävuodet olisivat enää suhteellisen kaukainen muisto.

Lue myös:

    Uusimmat