Cristiano Ronaldo latoi hattutempun – Juventus taisteli jatkoon Mestarien liigassa uskomattomien vaiheiden jälkeen

Juventus taisteli jatkoon otteluparissa Atletico Madridia vastaan jalkapallon Mestarien liigan neljännesvälierissä. Toinen osaottelu päättyi Cristiano Ronaldon hattutempun myötä Juventuksen 3–0-voittoon ja Juventus vei puolivälieräpaikan yhteismaalein 3–2.

Avausjaksolla Ronaldo puski Federico Bernardeschin antaman keskityksen rysään.


Toisella jaksolla Ronaldo oli ensin niin ikään päineen asialla. Joao Cancelo jakoi keskityksen laidalta, ja portugalilaismaanmies Ronaldo puski kohti maalia. Atletico-maalivahti Jan Oblak venyi torjuntaan, mutta maalin sisältä. Maaliviivateknologia osoitti senttien olleen Juventuksen puolella ja pelivälineen ylittäneen maaliviivan. 


Hattutemppunsa Ronaldo täydensi rangaistuspotkusta. Atleticon Angel Correa töni Federico Bernardeschia rangaistusalueella selästä, mutta C Moren selostaja Tuomas Virkkunen ja asiantuntija Petri Pasanen kyseenalaistivat rankkarituomion ja spekuloivat, kaatuiko Correa enimmäkseen omiin jalkoihinsa.

Rangaistuspotkun Ronaldo pyssytti vakuuttavasti maalin vasempaan kulmaan.

Toisessa otteluparissa Manchester City meni kotiottelussaan menojaan ja nuiji Schalken tiistaina osumin 7–0. City eteni jatkoon yhteismaalein 10–2.

Mestarien liigan ottelut ja studiot tällä viikolla:

Keskiviikko:
Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
FC Barcelona – Lyon klo 21.45 C More Sport 2
Bayern München – Liverpool klo 21.55 C More Sport 1

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.

Lue myös:

    Uusimmat